Ahogyan arról mi is beszámoltunk  zátonyra futott Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth házassága. 

12 év után válnak

A színésznő néhány nappal ezelőtt a közösségi oldalán tudatta, hogy 12 év után a válás mellett döntöttek a férjével, ám a jövőben is a legnagyobb szeretetben igyekeznek nevelni a közös gyermeküket,  Tennessee James-t. A páros még 2010-ben ismerkedett meg egymással a Creative Agency nevű nevű vállalat egyik alkalmazottjának a buliján, a férfi kvázi megmentette Reese-t egy ittas vendég kellemetlekedésétől. Ezt követően kezdtek el randizni, azonban a kapcsolatuk nagyon hamar komolyra fordult, 2011-ben már oltár elé is álltak, 2012-ben pedig a gyermekük is megszületett. 

Hiányzott a romantika

Sokáig úgy tűnt Reese Jim mellet megtalálta a boldogságot, ám egy barát beszámolója szerint a kapcsolatukból már jó ideje hiányzott a romantika, ezért határoztak végül a szétválás mellett. 

Nincs nagy botrány vagy dráma, csak két ember, akik lényegében társszülők lettek. Már nem igazán éreznek romantikus érzelmeket egymás iránt (...) Reese-nek korábban nagyon tetszett Jim, mert egy szilárd, megbízható és stabil fickó. Ez pedig üdítő volt a számára az első férje, Ryan Phillippe után 

– közölte a napokban az informátor, aki kiemelte: Reese és a férje még nem adták be a válókeresetet.

Hatalmas vagyon

Ha ezt azonban megteszik, akkor hatalmas vagyon sorsáról kell majd dönteniük, pláne, mert több, közös vállalkozást is működtettek. A Forbes becslése szerint nagyjából 430 millió dolláros vagyonról van szó, ennek a sorsáról kell majd Reese-nek és Jimnek döntenie, amikor hivatalosan is beadják a válást. A páros azonban úgy tűnik tényleg békében szeretné lezárni a kapcsolatot, valamint a jövőben is jó viszonyt igyekeznek ápolni majd, így akár azt sem kizárt, hogy a közös vállalkozásaik megmaradnak, így az osztozkodás is egyszerűbb lesz. 

(via)