Hidd el, az ételeknek tényleg van szerepe abban, mennyire indulsz be az ágyban. Egy pedig kiemelkedik ebből a listából, annyira erős afrodiziákum. Sőt, még az orgazmus minőségén is javít.

Ma már nem a zöldség az igazi szexgenerátor

A középkorban ugyan a nők még articsókát ettek, hogy a libidójuk ne csorbuljon, ma szerencsére már ennél finomabb alternatívák is vannak, azóta számos ételről kiderült, hogy jót tesz a vágyaknak, ha szeretne az ember összebújni valakivel. 

XV. Lajos sem járt annyira jól, ő ugyanis egyfolytában zellert evett, hogy ha arra kerül majd sor, bizonyítani tudjon az ágyban. Nyugi, neked nem kell zöldségdiétára menned, éppen elég, ha a kedvenc nasidat, a csokit fogyasztod. 

Elő a csokival!

Az étcsokoládé, a szexhormonok királya tele van olyan tápanyagokkal, amelyek jót tesznek a szervezetnek. Fokozza az endorfinok, az örömhormonok termelését. De ez még nem minden: feniletilamint (PEA) tartalmaz, amely dopamint szabadít fel az agyban, ami szintén növeli az izgalmat és a gyönyört. Az étcsokoládé anandamidot is tartalmaz, egy pszichoaktív, jó közérzetet keltő anyagot.  

Végül, ez a varázslatos étel gazdag L-argininben, egy olyan savban, amely javítja a vérkeringést és növeli a véráramlást a nemi szervekben a jobb erekció érdekében.

De nemcsak a csoki ennyire szexi, hanem a tenger gyümölcsei is, amely ideális egy randimenünek is. A tengeri moszat, a tengeri sün, az osztriga és minden kagyló egy olyan nyomelemet tartalmaznak, amely fokozza a tesztoszterontermelést: a cinket. Emellett elősegíti a cikrin, a női szexuális aktivitást serkentő hüvelyi váladék termelődését is.

via