Tudtad, hogy a csikló az egyetlen olyan része az emberi testnek, ami pusztán a szexuális élvezet miatt van ott? Akkor itt az ideje, hogy a lehető legjobban bánj vele, és ő is meghálálja majd, méghozzá egy orgazmus formájában.

A csikló kicsi, de bitang nagy hatása van

Az őrületes orgazmus titka a gyakorlás, na meg a felfedezés. A legtöbben a megszokott dolgokat részesítik előnyben, de ez nem mindig adja a legjobb eredményt. Bár a csikló apró, mégis rengeteg lehetőség rejlik benne. 

Nem a legjobb döntés tehát, ha átsiklasz felette, és nem használod ki a benne rejlő lehetőségeket, ugyanis teljesen új szintre emeli a szexet, ha olyan dolgokat is kipróbálsz vele, amit eddig még nem. 

Így emeld új szintre a csiklód kényeztetését

  • Játssz a nyomással! Végezz úgy önkielégítést, hogy tudatosan váltogatod, mennyire erősen nyomod a csiklódat. Néha csak lazán, finoman és gyengén, máskor viszont erősebben izgasd. Ez a nyomáskülönbségi játék vadító lesz!
  • Megszoktad már, hogy rezeg a vibrátor? Akkor próbáld ki azt, amikor koppintó érzésben részesül a csiklód. Akár egy szexjátékkal, akár az ujjaiddal, kopogj kicsit a csikló területén, nagyon finoman ütögesd meg!
  • Mindig a bugyidon belül történnek a lényeges dolgok? Egyszer próbáld meg fehérneműn keresztül izgatni a csiklódat, mert hidd el, a textíliák súrlódása is lehet izgató. 

Ezen kívül fontos, hogy amikor maszturbálsz, akkor is teremts meg egy hangulatot. Ahogyan egy pasival sem egyik pillanatról a másikra történik a behatolás, a legrosszabb esetben is legalább egy csók történik, úgy magaddal sem szabad azonnal a lényegnél kezdeni. 

via