Sokan nem gondolják, hogy az elfogyasztott ételek milyen nagy hatást gyakorolnak a szexre. Vannak kifejezetten vágyfokozó fogások, melyektől sokkal jobban kívánjátok egymást, és a libidótok is nagyobb lesz. 

Ezek az ételek sokkal izgalmasabbá teszik a szexet

Léteznek ismert afrodiziákumok, ilyen például a szarvasgomba, a szerecsendió vagy a cékla. Sokak szerint ezek kifejezetten pozitív hatással vannak a libidóra, és a növelik a nemi vágyat. Ám most újabb ételek csatlakoznak ehhez a listához, azok a párok, akik kipróbálták, azt állítják, hogy valójában ezek teszik valóban élvezetessé a szexet. 

Az említett párok az osztrigára, a csokira, a gyömbérre és a borsra esküsznek. Sokan megpróbálnak olyan fogásokat összeállítani egy romantikus vacsora során, hogy mind a négy dolog meghálálható legyen az összetevők között. 

Mindig is élveztünk enni, és arra gondoltunk, miért ne adnánk afrodiziákumokat az ételekhez?

– meséli az egyik nő. A finom ételeknek köszönhetően az este sokkal élvezetesebb lesz számukra, arról nem is beszélve, hogy az ételek valóban növelhetik a szexuális vágyat. 

Az említett ételek mellett persze mással is kísérletezhettek. Népszerűnek számít a kaviár, a tenger gyümölcsei, a szezám és a tökmag is. 


Via