A pasik is egyetértenek abban, hogy a jó orális szex sok tényezőből áll össze. Ám van egy olyan "programpont" ami gyakran kimarad, pedig kifejezetten szeretik.

Csak az a jó szex, amit mindkét fél élvez

A srácok is imádják, ha az orális szex izgalmas, sok mindenre kiterjed, és a lehető legsokoldalúbb az élmény. Ez tehát azt jelenti, hogy csak és kizárólag a tény maga ugyan kellemes, de messze van a jótól. Az élmény akkor lesz földöntúli, ha több dolog is klappol. 

Például a magabiztosság és a vágy. Sok pasi szeret dominálni az ágyban, de az orális szexet akkor kedvelik, ha a partner is szeretné ezt megtenni. Amint egy kis bizonytalanság van, sokan inkább azonnal megszakítják a történéseket, hogy a párjuk ne tegyen olyat, amiben nem 100%-ig biztos.

Róluk megfeledkezni?

A legtöbben azt hiányolják, hogy a heréket is bevonják az élménybe. Azok ugyanis sokak számára ismeretlen terepet jelentenek, amelyekkel nem tudnak mit kezdeni. Pedig a férfiak számára sokak szerint akkor lesz felejthetetlen az élmény, ha azokat is kényeztetik. 

Ha nem tudod még, mire bukik a párod, akkor mindenképp gyengéden térj át erre a területre. Simogasd, nyalogasd csak nagyon lassan és nyugodtan őket, majd ezután kérd a pasid visszajelzését, és annak megfelelően menjetek tovább. 

Hiszen előfordulhat, hogy szeretne még jobban vadulni, és ebben a herékre is gondol, de az is, hogy ha ennél merészebbet tennél vele, akkor már nem lenne számára élvezhető. Minden esetre vondd be a játékba ezt a területet is, és élvezzétek egymást mélyebben és részletesebben, mint valaha!

via