A csillagjegyed rengeteg mindent elárul a személyiségedről: többek között azt is, hogyan viszonyulsz a szerelemhez. Nem mindenáron kell megváltoznod, de a következőkben érdemes tisztában lenned azzal, hogy a horoszkópod szerint melyek azok gyengeségeid, amik negatívan befolyásolják a párkapcsolatodat!

Kos

A legnagyobb gyengeséged: a türelmetlenség

Kedves Kos, dolgoznod kell azon, hogy kicsit türelmesebb legyél a partneredhez! Nem mindenki áll készen akkor az eljegyzésre, házasságra és családalapításra, mint te – ez viszont ne okozzon neked lelki törést. Fogadd el, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, mint te! Ha ezen képes leszel javítani, a párkapcsolati gondjaid is megoldódnak majd. 

Bika

A legnagyobb gyengeséged: az idő múlása

Nagyon határozottan ragaszkodsz a régi dolgokhoz, Bika! Nehezedre esik a változás és vasakarattal próbálod visszaállítani a dolgokat egy olyan időpontra, amikor (szerinted) tökéletes volt minden. A dolgok azonban változnak és vele együtt kell, hogy te is változz! Különben soha nem leszel boldog, a párkapcsolataidban sem. 

Ikrek

A legnagyobb gyengeséged: a túlzott optimizmus

Szuper, hogy mindig az élet napos oldalát látod Ikrek, de azért vedd észre, ha ég néha egy kicsit borús! Az optimizmusod néha túlzóan, már-már idegesítően hathat – főleg akkor, ha a partnered egy kicsit mélyebben, érzelmesebben szeretne a dolgok mögé nézni. Hagyd, hogy a napsütés mellett néha jöjjenek a felhők is és akkor minden harmonikus lesz! 

Rák

A legnagyobb gyengeséged: a túlzott törődés

Az egyik legérzelmesebb csillagjegyként nem meglepő, hogy szeretsz mások érzelmeivel és gondjaival foglalkozni, kedves Rák; de a te lelkeddel ki fog törődni? Ha állandóan készenlétben állsz mások rendelkezésére, elfelejtsz a legfontosabb dologgal törődni: saját magaddal. Ez a párkapcsolatodra is negatívan hat ki, ezért legyél egy kicsit önzőbb, szánj egy kis időt magadra is!

Oroszlán

A legnagyobb gyengeséged: a naivitás

Kedves Oroszlán, itt az ideje bevallani, hogy egy kicsit naiv vagy, ha a párkapcsolatokról van szó! Az új partnereid rendszeresen egy és ugyanazon sémára épülnek, aztán meglepődsz, ha a mindig szakítás lesz a vége. Okulj a múltadból, ne legyél hiszékeny és naiv, ismerd fel a jeleket az új kapcsolataiban azért, hogy többet ne követhesd el ugyanazt a hibát!

Szűz

A legnagyobb gyengeséged: a változás

Kedves Szűz, még a legkisebb változás is alaposan megrendíti a lelki világodat. Nem a spontán dolgokat, ha tervek nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretted volna és ekkor dráma lesz a vége. A pasik ezt hosszútávon csak nagyon nehezen bírják elvilseni. Legyél egy kicsit alkalmazkodóbb, bevállalósabb és merészebb – ilyen nőre vágynak a pasik! 

Mérleg

A legnagyobb gyengeséged: túlzott magabiztosság

Nagyon jól vonzod be magadhoz a vágyaidat kedves Mérleg, de ez azt is jeleti, hogy a legtöbbször nem is tervezel előre. Mások felé sokszor kiszámíthatatlannak tűnik a viselkedésed, ami először izgi, később viszont már idegesítő lett. Kell egy kis stabilitás az életedbe azért, hogy a partnered is harmóniában érezze magát veled, ne sodródjatok mindig az árral!

Skorpió

A legnagyobb gyengeséged: a függetlenség

A függetlenség szuper, mert ilyenkor azt érzed, hogy mindent meg tudsz oldani saját magad, Skorpió. A partnered ebből viszont csak azt látja, hogy semmit sem bízol rá, ami bizalmatlansághoz vezethet, azt pedig már csak nagyon nehezen lehet rendbe hozni. Engedj teret a partnerednek, hogy ő is fontosnak érezze magát, a döntéseket pedig hozzátok megy együtt! 

Nyilas

A legnagyobb gyengeséged: a játszmázás

Kedves Nyilas, még ha nem is érzed úgy, hogy játszmázol, azért szeretsz macska-egér játékot űzni a partnereiddel. Ez elsőre izgalmasnak tűnik, de a túlzott játszmázás végleg elűzheti mellőled a lelki társadat! Hidd el: ha tényleg ő az igazi, nincs szükséged játszmázáshoz, ha pedig nem tetszik a pasinak az igazi éned, nem neked való! 

Bak

A legnagyobb gyengeséged: mindig másokra hallgatsz

Az a helyzet, kedves Bak, hogy a döntésképtelenséged megmérgezi a kapcsolatod. Mindenkinek a tanácsát kikéred, ezért ezerfelé kavarog a fejed, a végén pedig már azt sem tudod, ki vagy! A párkapcsolati problémákat viszont ketten, a partnereddel együtt kell megoldanod, ne mástól várj segítséget, mert azzal elveszítheted az indentitásodat.

Vízöntő

A legnagyobb gyengeséged: a szenvedélyesség

Ha új projektekről, ötletekről, munkáról vagy hobbiról van szó, hihetetlenül szenvedélyessé válsz: ez viszont nem mondható el a szerelmi életedről, kedves Vízöntő. A partnered emiatt sokszor érezheti úgy, hogy nem is fontos a számodra. Mutasd meg neki az ellenkezőjét és bizonyítsd be a szerelmednek, hogy fontos neked!

Halak

A legnagyobb gyengeséged: túl sokat agyalsz magadon

Kedves Halak, az a helyzet, hogy minden új randidat részletesen kielemzed a lábujjától a feje búbjáig. Túlagyalod a dolgokat, olyanokon gondolkosz, amik meg sem történtek, ezzel pedig elrontod az egész jelent. Élvezd ki a dolgokat, engedd egy kicsit el magad és próbálj meg az árral sodródni – nem fogod megbánni! 

Via