Szeretnéd tudni, hogy a pasid odavan érted? Keresed a jeleket? Akkor most segítünk: ha az alábbiakat észreveszed, akkor a srác tutira beléd van esve

Mosolyogva fogad 

Figyeld meg a pasi arcát, amikor belépsz abba a szobába, ahol ő van. Ha azonnal elmosolyodik, akkor neked nyert ügyed van, hiszen ez egyértelmű jele annak, örül annak, hogy lát. 

Imádja a társaságod 

Ha már túl vagytok pár randin, akkor azért már biztosan leszűrted, mennyire érzi magát jól a társaságodban. Ha issza a szavaid, minden érdekli, ami veled kapcsolatos, sőt kérdezget is, akkor nincs kétség kezd belédhabarodni, sőt már az is lehet, hogy totál szerelmes beléd. 

Aranyosnak találja a furcsaságaid 

Ha egy srác őszintén szeret téged, akkor még a legfurcsább dolgaidat is cukinak fogja gondolni. Ő az a fiú, akinek a társaságában tényleg önmagad lehetsz, mert tényleg minden porcikád imádni fogja. Szóval előtte igazán nem kell feszengened, mert nincs az a dolog, amit ne szeretne benned. 

Látja a hiáid, de mégis szeret 

Az a férfi, aki igazán szeret, a hibáid dacára is imád. Sőt, ő az, aki látja a hibáid, de nem érdkeli, hiszen szerelmes beléd. A pasi, aki belédesett nem fogja azt gondolni, hogy tökéletes vagy, de e tökéletlenség ellenére is imádni fog. 

Apró figyelmességek 

Ha egys srác beléd zúgott, akkor valószínűleg apró kis ajándékokkal fog meglepni. Szóval ne lepődj meg, ha a munkahelyeden megjelenik a kedvenc tejeskávéddal, ez ugyanis annak az egyértelmű jele, hogy szerelmes beléd.  

(via)