Számodra milyen a meseszerű, álombeli szerelem? Az, hogy mit látsz meg először a képen, elárulja. 

Ha a nő arcát láttad meg először

Ha megláttad a nő arcát, amikor először megpillantottad a képet, akkor az a titkos álmod a szerelemről, hogy abban kiteljesedhetsz. Tudod, hogy a szerelem csak akkor tud működni, ha a szerelmes emberek keményen dolgoznak azért, hogy ez a szerelem megmaradjon. Egy varázslatos szerelemről álmodsz, amelynek köszönhetően, az egész életed 

Ha a pillangókat láttad meg először

Ha láttad a pillangókat, amikor először megpillantottad a képet, akkor az a titkos álmod a szerelemről, hogy az mindent legyőz. Bár a környezetedben nem sok jó példát láttál, és az előző kapcsolataidnak sem lett jó vége, mégis a lelked mélyén hiszed, hogy a komoly, tiszta érzések mindent legyőznek. Ám azt is el tudod fogadni, és be tudod látni, ha hiába szeretsz valamit, hosszútávon nem működik a kapcsolat. 

Ha a virágokat láttad meg

Ha láttad a virágokat, amikor először megpillantottad a képet, akkor az a titkos álmod a szerelemről, hogy a romantika soha nem múlik el. Vannak, akik romantikusabbak, mint mások, de még a föld legromantikusabb emberei sem tudnak 7/24 mesebeli hercegként viselkedni. Éppen ezért, ne mondj le arról, akit szeretsz, csak mert úgy érzed, hogy egy-egy nap kevesebbet tesz bele a pasid. Nem ez a lényeg!

Ha az eget látod

Ha láttad az eget, amikor először megpillantottad a képet, akkor az a titkos álmod a szerelemről, hogy minden arról szól, ami a hálószobában történik.Természetesen a fizikai vonzalom nagy szerepet játszik abban, hogy egy párkapcsolat kialakuljon, de még a legszenvedélyesebb kapcsolatokban is megvan a szerelem minden mélysége és magassága. Csak azért, mert nem támad le minden este az ágyban a pasid, az nem jelenti azt, hogy szakítanod kell. Teljesen normális, hogy vágyak idővel megváltoznak, csökkennek, majd erősödnek.

via