Na, akkor beszéljünk egy kicsit a szerelemről. Nézzük csak meg, melyek azok a csillagjegyek, melyek inkább lelécelnek, mielőtt komolyabbra fordulhatott volna a dolog. 

Ikrek 

Az Ikrek csillagjegy szülöttei imádják az új élményeket, nagyon szeretnek beszélgetni, kalandozi, új embereket megismerni. Lehengerlő társaságnak bizonyulnak, a szerelem azonban nem egészen az ő asztaluk. Ahogy elkezd egy kicsit komolyra fordulni a dolog, beparáznak és jó eséllyel fel is húzzák azt a bizonyos nyúlcipőt. Persze jogosan merülhet fel a kérdés: miért van ez? Nos, az Ikrek számára az elköteleződés érzése olyan, mintha pulcsit kellene húzni a nyári forróságban. Kényelmetlenül fojtogatónak találják, éppen ezért gyakran bele sem mennek, még akkor sem, ha amúgy ők is érzik azt a kis plusz a másik fél irányába. 

Nyilas 

A Nyilas igazi felfedező, valódi kalandor, éppen ezért a szerelem ingoványos talaj a számára. Mivel a kíváncsiságuk miatt folyamatosan az újabb kalandokon törik a fejüket, ezért számukra a szerelem és az elköteleződés nyugtalanító csapdának tűnhet. Azt érezhetik, hogy ha belemennek egy komoly kapcsolatba, akkor megfosztják őket attól, amit a legjobban szeretnek, vagyis a szabadságtól. Szóval a függetlenségük megőrzése érdekében, sokszor inkább lelépnek. Persze, ha egy kapcsolat megadja nekik a megfelelő teret és szabadságot, akkor abban lubickolnak, sőt mivel teli vannak érzelemmel, ezért fixen elképesztően odaadóak tudnak lenni a szerelemben is. 

Vízöntő 

A Vízöntőt általában a legfurcsább jegyként definiálják, különcésgük pedig a szerelem terén is megmutatkozik. Amikor egy Vízöntő találkozik a szerelemmel, akkor úgy reagál, mint egy fizikus, amikor egy összetett kvantumegyenletet bámul: lenyűgözve érzi magát, de közben mégis összezavarodik. Számára ezek a mély érzések kicsit megfoghatatlanok, emiatt pedig sokszor nem is foglalkoznak vele, inkább csak tovább állnak. 

(via)