Ha érdekel az asztrológia, akkor az aszcendens fogalmával már biztosan találkoztál, sőt valószínáleg, tudod is, mi a tied. Viszont a deszcendens szócskát lehet még nem hallottad, pedig éppen annyira fontos, mint az aszcendens, sőt kapcsolódik is hozzá. A deszcendens az asztrológiában kulcsfontosságú jelentőséggel bír, ugyanis megmutatja, milyen típusú párra vágysz, milyen kapcsolatot keresel. Lássuk, mi a te deszcendensed. 

Kos aszcendens - Mérleg deszcendens 

Ha neked Kos az aszcendensed, akkor Mérleg a deszcendensed, ami azt jelenti, hogy olyasvalakit keresel, aki társaságkedvelő, bájos és ambíciózus. 

Bika aszcendens - Skorpiód deszcendens 

Te valószínűleg olyan valakit kersel, aki merész mind a tetteiben mind szavakban, aki közvetlen és elkökélt. 

Ikrek aszcendens - Nyilas deszcendens 

Ezzel a kombóval, te olyasvalakit keresel, aki lépést tud veled tartani, aki szeret tanulni, aki szellemes, vicces, na és persze kíváncsi. 

Rák aszcendens - Bak deszcendens 

Szeretnél valakit, aki bátorít téged, aki idealista, de közben karizmatikus, aki sikeres és téged is motivál. 

Oroszlán aszcendens - Vízöntő deszcendens 

Olyan társat keresel, aki gátlástalanul büszke a tehetségére, a teljesítménye. Fontos, hogy a partneres kreatív legyen és magabiztos, de közben vidám és barátságos. 

Szűz aszcendens - Halak deszcendens 

Te olyasvalakit keresel, aki gyakorlatias, elegás, hűséges és nagyon kíváncsi. Olyan, aki veled együtt gondolkodik, aki tudja tartani a lépést az elképzeléseiddel, terveiddel. 

Mérleg aszcendens - Kos deszcendens 

Olyan társat keresel, aki nem fél jobban szeretni másokat önmagánál. Számodra az ideális pasi bátos és szenvedélyes, de közben kellőképpen sebezhető is. 

Skorpió aszcendens - Bika deszcendens 

Te egy olyan pasit keresel, aki egy kicsit titokzatos és közben nagyon érzéki és hűséges. 

Nyilas aszcendens - Ikrek deszcendens 

Neked olyan srác az ideális, aki néha egy kicsit polgárpukkasztó, de nagyon tehetséges és jókedvű. Olyasvalaki, akivel igazi kaland az élet. 

Bak aszcendens - Rák deszcendens 

Te egy érett, okos, erős és magabiztos pasit keresel, aki mindig minden körülmények között a bástyád és támaszod lehet. 

Vízöntő aszcendens - Oroszlán deszcendens 

A te kiszemelted egy olyan srác, aki valóra tudja váltani az álmaid. Aki egy kicsit lázadó, egyedi, őszinte. Olyan, aki nagyon magabiztos, akire fel tudsz nézni. 

Halak aszcendens - Szűz deszcendens 

Neked egy édes, gyengéd szívű, intuitív és nagyon figyelmes srácra van szükséged, olyanara, aki mellett teljesen el tudsz lazulni. 

(via)