A szinglikre izgalmas kalandok várnak, míg a párban élők új dolgokkal kísérleteznek. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a szeptemberi szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: Több különböző érdekes, izgalmas sráccal ismerkedhetsz meg a hónapban, nehezedre is esik majd választani, kinek szavazz bizalmat.

Párkapcsolatban: A párkapcsolatban élő Kosok számára ez a hónap a tisztánlátásról szól. Minden, amit a szőnyeg alá söpörtek, az most felszínre kerül, ami jelenthet szexuális vagy párkapcsolati problémákat.

BIKA

Szingli: Szeptemberben könnyen levehetnek a lábadról. A kérdés az, hogy ki akar csak a bugyidba bejutni, és ki szeretné a szívedet meghódítani?

Párkapcsolatban: Ebben a hónapban, a hangsúly az érzelmi kapcsolat felé tolódik el. Mélyebb kötelékre és intimitásra vágysz, ami túlmutat a fizikai szférán. Szereted a szexet, de most inkább szerelmet részesíted előnyben.

IKREK

Szingli: Megismersz valakit, aki beindítja az elmédet, de nem éppen a zsánered. Kicsit aggódsz, hogy ha testileg nem hoz lázba, akkor lehet-e valami a dologból. Várj még egy kicsit, mielőtt szexszel derítenéd ezt ki!

Párkapcsolatban: Az őszinte kommunikáció megnyitja az utat a kielégítő szerelmi élethez. Vagyis itt az ideje bevallani, mi indít be, mire lenne szükséged ahhoz, hogy jobb legyen. Ám a dolog kétoldalú: hallgasd meg te is a pasidat, és légy nyitott a vágyaira.

RÁK

Szingli: Akikkel mostanában ismerkedsz, azok főleg csak szexet akarnak tőled. Viszont szeptember vége tartogat egy különleges találkozást.

Párkapcsolatban: Ez a tökéletes hónap, ha szeretnéd megosztani a titkos fantáziáidat és vágyaidat a pasiddal, aki valószínűleg vevő lesz azok kipróbálására. Nagyon izgalmas és élménygazdag együttlétek várnak rátok.

OROSZLÁN

Szingli: Szívesen kalandozol a hónapban, amibe beleférnek a forró flörtök, és talán még az egyéjszakás kaland is. Csak bánj finoman és tisztességesen a pasikkal, ne árulj zsákbamacskát!

Párkapcsolatban: A párkapcsolatban élő Oroszlánok kilépnek komfortzónájukból, és egészen vad dolgokra szánják magukat. Most nyitottak lehetnek az édeshármasozásra, de akár a BDSM-re is.

SZŰZ

Szingli: Ebben a hónapban főleg önmagaddal fogsz törődni. Közben, ha nem is tudatosan, de felfedezed a saját vágyaidat, és meglepő élményekben lehet részed akár maszturbálás közben.

Párkapcsolatban: Nagy hangsúlyt fektetsz szeptemberben arra, hogy kielégítőbb legyen a szex az életedben. Szorgalmazni fogod, hogy új dolgokat próbáljatok ki, és újra felfedezzétek egymás testét és vágyait.

MÉRLEG

Szingli: Eleged van a kalandokból, a pasizásból, most már komoly kapcsolatra vágysz. Megritkíthatod a randik számát, és csak annak adsz esélyt, aki komolynak tűnik.

Párkapcsolatban: Sokszor nem indít be a szerelmed? Esetleg másra gondolsz közben vagy arról fantáziálsz, mit kellene tennie veled? Érdemes lenne hangosan is megosztanod vele a vágyaidat. Ne várj arra, hogy magától kitalálja, mit szeretnél.

SKORPIÓ

Szingli: Mágnesként vonzod magadhoz a pasikat, és most jóformán bárkit megkaphatsz. Ha csak szexet akarsz, akkor itt a lehetőség.

Párkapcsolatban: A párban élő Skorpiókra párás szeptember vár. Intenzív, szenvedélyes szeretkezésekben lesz részük, méghozzá a megszokotthoz képest többször. Úgy tűnik, van valami az őszi levegőben!

NYILAS

Szingli: Kalandokból nem lesz hiány a hónapban, Nyilas. Ha úgy akarod, több izgalmas szexélményben lehet részed különböző pasikkal.

Párkapcsolatban: Izgalmas, szenvedéllyel teli hetek elé néztek a pasiddal. A fülledt romantika garantált. Új pózokkal, helyekkel kísérletezhettek, de nem is szándékosan rákészülve, sokszor spontán jönnek majd a helyzetek.

BAK

Szingli: Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik hasonlóképpen gondolkodnak, mint te, és osztoznak az értékeidben. A kérdés: melyikkel kezdj el komolyabban ismerkedni?

Párkapcsolatban: Most engeded, hogy a megérzéseid vezessenek az ágyban, és Mr. Big nagyon fogja díjazni! Az ő öröme pedig a tiéd is, és miután hálásan viszonozza a kapott gyönyöröket, rengeteget javul majd a kapcsolatotok.

VÍZÖNTŐ

Szingli: Nem hagyományos kapcsolati lehetőségek nyílnak meg előtted: egyéjszakás kalandok, szeretői viszony, de akár poliamoria jellegű kapcsolok is.

Párkapcsolatban: Többször és hosszasan imádjátok egymást a pasiddal. Úgy tűnik, pozitív hatással van rátok az őszi levegő, ahogy az is, hogy kísérletező kedvetekben vagytok. A kereszt szexpózt próbáltátok már?

HALAK

Szingli: Ismerkedésből, izgalmas randiból nem lesz hiány, de most főleg barátoknak, semmint pasinak való srácokkal ismerkedsz meg.

Párkapcsolatban: Nyugodtan engedd szabadjára a képzeletedet. Merj kísérletezni, és megvalósítani a szexfantáziáidat. Hidd el, Mr. Big csak örülni fog az ötleteidnek! Jó pár  szexi kaland mellett, néhány vicces élményre is számíthattok.