A szex minden párkapcsolatban kulcsfonosságú. Egy felmérésből kiderült, hogy míg a nők 53 százaléka, addig a férfiak 86 százaléka  fantáziál  a szexről minden nap. Azt is bevalloták, hogy mi volt a vágyuk fő tárgya.

Szex a kollégákkal

A megkérdezettek több mint fele, 51 százaléka szégyelli a fantáziáját, olyannyira, hogy soha nem vallaná be a partnerének. Nem lenne szabad tabuként tekinteni rá, ugyanis a fantáziák segítenek feldolgozni az ingereket, melyek általában nem tükröznek semmiféle  vonzalmat  az adott személy iránt. 

A felmérésből kiderült, hogy az emberek 19 százaléka szívesen került volna közelebbi kapcsolatba az egyik kollégájával, ami kicsit sem meglepő, ugyanis mindenki álmodozott már arról, hogy milyen lehet az irodában szexelni a kollégájával, vagy gondoltak már erre maszturbáció közben.

Az adrenalin ezt még vonzóbbá teszi, hiszen nagy a lebukás veszélye. Szintén 19 százalék szeretne újra szexelni az exével, 18 százalék pedig a legjobb barátjával. 

Kíváncsi vagy, hogy milyen Johnny Depp vagy Colin Farrell az ágyban? Hidd el, nem vagy egyedül, ugyanis 14 százalék kipróbálná, hogy milyen a forró ágyjelenet hírességekkel.

Stressz ellen is hatásos

Egy szexuálpszichológus is megerősítette, hogy a fantáziák nemcsak a szexuális élet fellendítésében játszak nagy szerepet, hanem a  stressz  ellen is hatékonyak. 

Azok az emberek, akik gyakran fantáziálnak saját partnerükről, általában boldogabbak párkapcsolatban élnek, mint társaik.

Kiderült az is, hogy ha valaki soha nem fantáziál a saját párjáról, akkor bizony komoly gondok lehetnek a szexuális életében.


via