Szex közben vannak bizonyos hangok, szagok, amiket sokan cikinek gondolnak. Tény, hogy ezek annyira nem szexik, ennek ellenére hozzátartoznak a hancúrhoz. Szóval most megmutatjuk a listát, és legközelebb már csak nevettek az egészen. 

Furcsa hangok szex közben

A szexhez hozzátartoznak a hangok, és itt most nem a sikolyaidról van szó. A behatolás során levegő jut a hüvelybe, ami a mozgás miatt oda-vissza pumpálódik, és furcsa hangokat ad ki. Nyugi, ez teljesen normális, a legtöbb csajjal megtörténik. Ha kellemetlennek érzed, váltsatok pózt! 

Nedves folt 

Igen, a nedves folt a lepedőn, ami után sokan kínosan érzik magukat. Megnyugtatunk, ez is teljesen normális, csak senki sem beszél róla.

Elfáradsz 

Bár a szex nem sport, előfordulhat, hogy úgy érzed magad, mintha maratont futottál volna. Egyes pózokban elfogy a levegőd, miután elélveztetek, percekig tart, mire meg tudsz mozdulni. Emiatt sem kell aggódnod, mivel sokakkal előfordul. Ha szeretnéd, hogy kicsit javuljon az állóképességed, akkor sportolj többet, vagy bújjatok össze gyakrabban a pasiddal. 

Túl száraz a szitu

Igen, előfordulhat, hogy nagyon kívánod a pasidat, mégsem sikerült rendesed benedvesedned. Sok csajszival előfordult már, szóval semmi ok az aggodalomra. Ilyenkor síkosítóval könnyedén megoldhatjátok a problémát. 

Teljesen máshol jársz 

Szintén gyakori dolog, amiről senki sem szeret beszélni, hogy nem tudnak odafigyelni a szexre. Mondunk egy példát, a pasid épp orálisan kényeztet, de a te fejedben csakis a meló, és a holnapi teendők járnak?! Nem vagy egyedül, előfordul, hogy annyira összecsapnak a fejed fölött a hullámok, hogy nem tudsz kikapcsolni. Emiatt ne pánikolj, inkább vedd rá a pasidat, hogy próbáljatok ki valami újdonságot, hátha az felpezsdíti a helyzetet. 


(via)