Mindig is nyitottan ált a szexualitáshoz a Cosmo egyik olvasója. A pasijával rendszeresen jártak szexpartikra, előfordult, hogy harmadik felet is behívtak a kapcsolatukba. Ennek ellenére a legjobb szexélménye mégis egy virtuális orgiához köthető. 

Így kezdődött minden 

A lány számára a szex mindig is a kísérletezésről szólt. Korábban többször csatlakozott párokhoz, aztán összejött a pasijával, aki ugyanilyen nyíltan állt a kérdéshez. Gyakran jártak szexpartikra, sőt olyan is előfordult, ők szervezték az otthonukba. Ennek a jól működő dolognak akkor lett vége, amikor a koronavírus miatt elmaradtak az összejövetelek. 

Öt hét elteltével a pasimmal úgy éreztük, hogy egy szexuális téglafalba ütköztünk, és hiányzik a szabadságunk. Üzentem néhány hasonló gondolkodású barátomnak, hogy tudjam, mit csinálnak korlátozás alatt, az egyik pedig azt válaszolta, hogy hallott egy virtuális orgiákat rendező csoportról.

A pár hamarosan bekerült egy zárt csoportba, a következő eseményt pár nap múlva rendezték meg. A lány először ideges volt a virtuális szexparti miatt, hiszen korábban még sosem csinált ilyet. Nem tudta, milyen lesz a kamera előtt szexelni, milyen érzései lesznek közben.

Lezuhanyoztam, fekete szexi fehérneműt vettem fel a ruhám alá. A pasim öltönyben volt, és töltött nekünk egy kis bort. Így kapcsolódtunk be a csoportos hívásba. Még öt pár volt a hívásban, voltak, akiket ismertünk, voltak, akiket nem. Ezután a házigazda bemutatott mindenkit. Azért, hogy ellazuljunk, kihívtunk más párokat, meséljenek el egy szexi történetet vagy kényeztessék egymást. Hamarosan elkezdtük levenni a ruhákat.

Felejthetetlen szexélmény

Ekkor átvette az irányítást a házgazda, és folyton váltogatta, hogy melyik pár lássák a többiek, és apróbb utasításokat is adott. A lány ekkor már érezte, készen áll, egyre jobban beindult, és alig várta, hogy szexeljenek a pasijával.

Amikor ránk került a sor, azt az utasítást kaptuk, hogy a csókról térjünk át az orális szexre. Letérdeltem, és a számba vettem a farkát. Felnyögött, majd visszahúzott, hogy megcsókoljam, majd lefektetett és széttárta a lábam. Ezután előkerült egy szexjáték, amivel belém hatolt, miközben nyalogatta a csiklómat. Amikor érezte, hogy közel vagyok, belém hatolt a farkával. Annyira izgatott voltam, hogy néhány lökés után a csúcsra értem, nem sokkal később ő is elélvezett. 

A lány szerint ez volt élete legjobb szexélménye, a barátjával annyira élvezték, hogy már a következő héten bejelentkeztek az újabb szexpartira. Azóta rendszeresen résztvevői virtuális orgiáknak, és mindenkinek ajánlják őket. 


(via)