Szinte minden pasi fejében legalább egyszer megfordult az anális szex gondolat, sőt a többség be is vállalja, ha talál erre partnert. Sokan azonban, akik nincsenek odáig az ötletért, nem értik, hogy a férfiakat, miért vonzza annyira a másik bejárat. Nos, most eláruljuk! 

1. Teljesen más, mint a hüvelyi behatolás

Tegyük fel, hogy a férfiak nem 1, hanem 2 pénisszel születnek. Te nem lennél rá kíváncsi, hogy a másikkal mit tud főleg, ha tudod, hogy teljesen más érzést ad majd? Hát, a pasik is így állnak az anális szexhez, hiszen tudják, hogy teljesen más élmény lesz, ezért akarják csinálni. Mondjuk már kevésbé hangzik csábítónak, ha a partnered azt mondja, hogy a második szerszámot a nagy dologra is használja... Nagy dilemma ez. 

2. Nincs állandóan az étlapon 

Legyünk őszinték, hogy azért az anális szex nem egy átlagos, unalmas rántott hús hasábburgonyával. Általában minden pár életében megbeszélést igényel, és csak akkor valósulhat meg és sülhet el jól, ha mindkét fél akarja. Ha ez az opció állandóan a menü része lenne, valószínűleg sokkal unalmasabb lenne a pasik számára is. 

3. Tabu, de nem fura

Az anális szex különlegessége, hogy habár sokszor tabunak számít, és általában azt élményt maximum a legeslegjobb barátnődnek meséld el, de mégsem fura. Ha azt mondod BFF-ednek, hogy próbáltad az anális szexet nem fogja azt hinni, hogy egy elmebeteg szexőrült áll előtte, mert ma már főleg az online világban tudjuk, hogy vannak sokkal durvább fétisek, dominánsok, alárendeltek és a többi. 

4. Olyan, mint a Mount Everest: nem mindenki járt ott 

Teljesen mindegy, hogy valaki, hány emberrel fekszik le, lássuk be, hogy gyakoribb a hüvelyi behatolás. Nos, erre szeretnek a pasik úgy gondolni, hogy a vagina a klub, a fenék azonban a VIP-szekció. Különösen izgató lehet egy pasi számára, ha tudja, hogy a barátnőjének még sosem volt része anális szexben, és ő lehet az első, akivel mindezt átélheti.

5. Olyan, mint kaviárt enni: státuszszimbólum 

A kaviárt leginkább csak a gazdag emberek eszik, hiszen elképesztően drága. Hát, azt mondják, hogy sok srác így gondol a popsiszexre is. Sok pasi imád villogni a haverjaik előtt, és ha kaviárt nem is esznek, de azért azt szívesen elmondják, hogy jártak a hátsó bejáratnál is. 

Az örök tipp 

Nos, akár csináltad már, akár nem, fontos megjegyezni, hogy csak akkor menj bele az anális szexbe, ha te is szeretnéd, hiszen a legfontosabb, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Semmi olyat nem kell csinálnod, amivel nem érzed magad kényelmesen vagy egyáltalán nem vonz. Ennél nincs fontosabb! 

Via