Az anális orgazmus eléréséhez nemcsak a testedre, de a lelkedre és a gondolataidra is szükség van. Jöjjön 5 tipp, hogyan érheted el a legegyszerűbb, legtermészetesebb módon!

A megfelelő mindset

Csakúgy, mint bármely másfajta orgazmus eléréséhez, az anális orgazmus eléréséhez is kulcsfontosságú, hogy mi jár a fejedben az aktus közben.

Ha egy alaptalan, de határozott forgatókönyvet futtatsz a fejedben arról, hogy milyen fájdalmat fogsz átélni az anális szex közben, akkor valószínűleg pontosan ez fog történni

— mondja Tyomi Morgan élvezeti coach.

Minél inkább el tudod engedni azt az elképzelést, hogy a végbélnyílásod tiltott, piszkos hely, annál könnyebb lesz szégyenérzet nélkül belelazulni az anális élvezetekbe.

A síkosító az alap

Bármilyen anális behatolás, vagy kényeztetés is szerepel a programban, ha nincs síkosító, máris elrontottad. Sőt, amikor úgy érzed, ez talán már sok, akkor kell még egy kicsit hozzáadnod. A fenék nem termel olyan kenőanyagot, mint a hüvely, így ez a 0. lépés.

Kezdőknek kezdő szint

Ha anális behatolásról van szó, a legjobb, ha kicsiben kezded. Először csak az ujjakkal izgassátok a területet, majd jöhetnek a kisméretű szexjátékok. Csak akkor kerüljön sor a hagyományos, pénisz általi behatolásra, ha az első kettőben már profik vagytok. Sőt, arra is oda kell figyelned, hogy csak olyan szexjátékot használj hátul, aminek széles fogója, talpa van - így tutira nem veszik el benned.

Figyelj a végbélnyílásra

Ugye, hogy mennyire sokat figyelsz a G-pontra? A hüvelyedre? A csiklódra? Úgy izgatod, ahogyan azoknak jól esik? Akkor itt az ideje, hogy a végbélnyílásoddal ugyanígy tégy.

A levegő ereje

Nagyon fontos, hogy légy tudatában a légzésednek az anális élmény során, és mélyen lélegezz, mintha  egészen a végbélnyílásodba vennéd a levegőt. Ezt talán nehéz így elképzelni, pedig a helyes légzés tényleg csodákra képes.

via