Annyi világsztár van most Budapesten, hogy csak kapkodjuk a fejünket. 

Magyarországon forgat Adrien Brody, A zongorista Oscar-díjas sztárja, Benedict Cumberbatch, de itt van a Karib-tenger kalóza, Johnny Depp is. A forgatások mellett néha  arra is jut  idejük, hogy sétáljanak a városban, vagy beüljenek egy-egy jó helyre. Azt nem tudjuk meddig maradnak, így érdemes résen lenni! 😉


Most könnyen találkozhatsz a világsztárokkal Budapesten

A magyar származású Adrien Brody nemrég az 50. születésnapját egy budapesti étteremben ünnepelte, és azóta is több helyen feltűnt a városban. 
Benedict Cumberbatch nemrégiben az Operaházban volt, ahol a Don Quijote című előadást nézte meg, aztán beült egy steakre a Pampas Argentin Steakhouse-ba is. Persze a közös fotó sem maradt el az étterem dolgozóival.  


Johnny Depp is próbált vacsorázni, de pechjére egy olyan étteremben próbálkozott, ahol éppen nem tudták kiszolgálni, amin azért ő is meglepődött, de jól vette a dolgot és egy közös fotóra még így is kapható volt.
Az Arquitecto PitPit nevű étteremben éppen esküvő volt, ezért nem tudták leültetni a sztárt. 

Taylor Swift exe, Joe Alwyn szintén a fővárosban van, a rajongók már többször is látták a belvárosban. 

Nem csak most van sztárdömping a fővárosban, rendszeresen feltűnnek világsztárok Budapesten. Tavaly Zendaya és Tom Holland, Stellan Skarsgård, Timothée Chalamet is itt járt.