Az emberek eltérően mutatják ki az érzelmeiket. Vannak olyanok, akik minden érzelmüket elmondják, míg mások inkább éreztetik a dolgokat, és persze olyanok is akadnak, akik minden áron szeretnék eltitkolni, hogy mit éreznek. A következő csillagjegyek számára nagy nehézséget okoz, ha ki kell mutatniuk azt, hogy mit éreznek. 

Bak

Nem könnyű megszerezni a Bak bizalmát, a csillagjegy szinte megközelíthetetlennek számít. Ha valakinek mégis sikerül, akkor sem nyugodhat meg, mivel Bak nem szereti kimutatni az érzelmeit. Kifejezetten fél attól, hogy csalódás éri, ezért megpróbálja megóvni magát attól, hogy csalódjon. Nagyon tud szeretni, és tele van érzelmekkel, de nem szereti ezt feltárni mások előtt. A szeretetét inkább apróbb gesztusokkal mutatja ki

Vízöntő

A Vízöntő számára valódi kihívást jelent, hogy kimutassa az érzéseit, éppen ezért sokszor nem is próbálkozik vele. Általában kedvesen mosolyog mindenkire, de sosem lehet tudni, hogy valójában mi játszódik benne. Előfordul, hogy annyira eltitkolja az érzéseit, hogy maga előtt sem tárja fel őket. Képes kifejezni az érzéseit, ha szüksége van rá valakinek, olyankor mindenkit meglephet.  

Skorpió

A Skorpió kifejezetten egy szenvedélyes csillagjegy, szereti kimutatni, ha valaki hozzátartozik, ettől függetlenül az érzelmek kimutatása nem mindig olyan könnyű. A csillagjegy sokszor megközelíthetetlennek tűnhet, hiszen alkalmanként hideg és távolságtartó. De ha úgy alakul, akkor képes leengedni a páncélját, és közel engedi magához azokat az embereket, akiket szeret.