A csillagok romantikus nyarat ígértek, és még akkor sem kell elkeseredned, ha eddig nem találtad meg az igazit. Az elkövetkezendő pár nap igazán romantikus lesz, így lesznek olyan csillagjegyek, akik most esnek szerelembe. 

Kos

Augusztus a te hónapod volt sok szempontból, ebben a pár napban pedig valóban nagy változás történik a szerelmi életedben. Ha szingli vagy, akkor megismerkedsz egy új pasival, aki szinte azonnal levesz a lábadról. Hamar rádöbbensz, hogy nagyon intenzívek az érzéseitek, így sokkal több lesz köztetek, mint barátság. Ha van pasid, akkor ezt a pár napot arra szánjátok, hogy több időt töltsetek el együtt, romantikázzatok és élvezzétek egymás társaságát. Az együtt töltött idő pedig megerősíti a köztetek lévő köteléket. 

Oroszlán

A nyár sok szempontból mozgalmas volt, de kevés idő jutott a romantikára. Most ez megváltozik, mivel akár a legváratlanabb helyen is megtalálhatod a szerelmet. Itt az ideje, hogy kinyisd a szemed, és vedd észre azt a pasit, aki már régóta próbálkozik, vagy épp egy olyan helyen bukkan fel, ahol nem vártad volna. Ha van pasid, akkor is érdemes figyelned a jeleket, hiszen Mr. Big számos módon megpróbálja kifejezni, hogy mennyire komolyan gondolja veled. Értékeld az erőfeszítéseit, hiszen sokat számíthat a kapcsolatotok szempontjából

Mérleg 

Augusztusban annyira kiegyensúlyozott voltál, mint talán még sosem. Úgy érezhetted, hogy minden sínen van, már csak a szerelmet kell megtalálnod. Ne aggódj, az utolsó napokban az is megérkezik az életedbe. Ha van pasid, akkor ez a harmónia a kapcsolatodban is megmutatkozik. Úgy érezheted, hogy te és Mr. Big mindenről ugyanazt gondoljátok, ez pedig még szilárdabbá teheti a kapcsolatotokat.