Izgalmas időszak vár a csillagjegyekre az elkövetkezendő napokban. Lesznek, akik a szerelemben míg mások a munkában érnek el sikereket. Az augusztus vége még tartogat izgalmakat, lesznek olyan csillagjegyek, akiknek valósággal megváltozik az élete! 

Bika

Itt az alkalom, hogy kilépj a komfortzónádból, hiszen sokkal több képességed van, mint gondolnád. Az univerzum felajánlja a támogatását, hogy segítsen felemelni önmagad, ha nyitott vagy rá. Most minden és mindenki téged támogat, ezért ideális az időpont arra, hogy belekezdj valami újba. Ha szeretnél valamit megtanulni, akkor itt az alkalom! 

Rák

Rák, életed egy fejezete a közelmúltban véget ért. De ne félj, hamarosan kezdődik egy új, és érezni fogod a kezdetét. Ha a kapcsolatodban voltak problémák, akkor ezeknek most búcsút inthetsz. Jó időszak kezdődik, ami sok romantikát hoz magával. Fontos, hogy megéld az érzelmeidet, de engedd el azokat, melyek már nem visznek előre. Így leszel igazán kiegyensúlyozott. 

Bak 

Bak az elméd hemzseg az ötletektől és kreatív inspirációtól. Ne hagyd őket elveszni. Az utóbbi időben nagyon keményen dolgoztál, és végre úgy érezheted, hogy eléred a célodat. Nyugalom, már nem kell sokat várni, és valóban learathatod a munkád gyümölcsét. Végre megszűnnek az akadályok és semmi sem válaszhat el az új pozíciótól. A karriered nagy fordulatot vesz, aminek hosszabb távon is érezni fogod a hatását.