A horoszkóp szerint augusztus utolsó hétvégéje nem kis meglepetést tartogat ennek a 3 csillagjegynek, mivel nem várt pénz ütheti a markukat: 

Bika  

Ha úgy döntesz, hogy próbára teszed a szerencsédet, kellemes meglepetés érhet! Csinos kis nyeremény ütheti a markodat. De most más úton is hozzájuthatsz némi potyapénzhez, például valaki ajándékba is adhat neked, sőt, akár találhatsz is! Tartsd nyitva a szemedet, mert több lehetőséged is lesz felhízlalni a bukszádat. 

Ikrek 

Valaki tartozik neked, Ikrek? Valószínűleg épp ezen a hétvégén adja vissza a kölcsönt. Vagy ha szeretnél megszabadulni a felesleges ruháidtól, kiegészítőidtől, akkor most végre lazán elpasszolhatod őket. Lehet nem hatalmas összegek, de több forrásból is pénzhez juthatsz. Érdemes nyitottnak lenned, mert ezeken kívül is biztosíthatnak lehetőséget a csillagok, hogy bevételhez juttassanak. 

Bak 

Igazi mázlistának érezheted magad Bak! A kemény munkádat most zsíros bónusszal vagy borravalóval jutalmazhatják. Ha valamilyen szolgáltatást nyújtasz, akár webshopod van, számíthatsz arra, hogy felpörög az üzleted, és minden nap végén elégedetten számolhatod a profitodat. De mivel a szerencse árnyékként követ a következő napokban, még akár valamilyen nyereményhez is hozzájuthatsz.