Augusztus második fele rázósan, de izgalmasan alakul 3 csillagjegy számára, akik a horoszkóp szerint számíthatnak a magánéletük, a karrierjük átalakulására, és lényegében elbúcsúzhatnak a régi életüktől egy sokkal jobbért, amivel igazán elégedettek lesznek.

Bika

Augusztus második felében jelentős felfedezéseket teszel. Családi, baráti, kapcsolati titkokra derülhet fény, amik mindent megváltoztathatnak, esetleg váratlanul rájöhetsz arra, mivel szeretnél igazából foglalkozni, és kész vagy teljesen átalakítani az életedet. Fejezetek, kapcsolatok érhetnek most véget, és egyúttal kezdődhetnek el. Bár sok minden megváltozik az életedben, izgalommal, semmint bánattal tölt el.

Rák

A következő hetekben erőteljesen érezni fogod Rák: a sors vezet. Néha kissé ijesztő érzés lehet, mert olyan dolgok történnek, amikre nem vagy készülve, és elsőre baljósan festenek, de végül belátod, hogy nagyon is jól jártál. Rejtett érzések kerülnek felszínre, titkok látnak napvilágot, és veled együtt sokan ledobják a környezetedben a maszkjukat, éppen ezért kapcsolatok érhetnek véget. A hónap végére fontos döntéseket hozol meg, és a lakhelyedet is megváltoztatod. Irány Buenos Aires?

Oroszlán

Megismerkedsz néhány olyan emberrel, akik a mentoraid lehetnek. Egy ilyen támogató segítségével előrébb léphetsz a karrieredben, a spirituális utadon, de az is lehet, hogy egyikük segítségével megvilágosodsz és rájössz, mi életed értelme. Elég bátor vagy ahhoz, hogy belevágj abba, ami lehetetlennek tűnik, elengedd azokat, akikre már nincs szükséged, és saját vállalkozást indíts, vagy bejárd egy hátizsákkal a világot. Csak bátran, Oroszlán!