Néhány napig a Nap-Uránusz kvadrát arra ösztönöz, hogy menj a saját fejed után és csináld azt, amit jónak látsz. Ezekben a napokban új és extravagáns frizurák - talán még tetkók is - születnek, és a leghajmeresztőbb lehetőségekre is igent mondanak a zodiákus tagjai. A horoszkóp szerint erre a 3 csillagjegyre várnak most a legnagyobb kalandok:

Kos

Pár napig a mennyországban érezheted magadat, Kos. Élvezetes programok várnak rád. Nagy az esélye, hogy életed megvadabb bulijaiban veszel részt a barátnőiddel, és ki tudja, talán két partizás között még a szerelem is rád talál, vagy kipróbáljátok a bungee-jumpingot. Most egészen megállíthatatlan leszel, és szinte mindenre igent mondasz, éppen ezért lenne jó, ha néha megállnál egy pillanatra, és átgondolnád, mire készülsz.

Bika

Egy gyors kiruccanás Santorinire? Bulihajó bérlése és egész éjszakás parti a csajokkal? Egészen elképesztő ötletekkel rukkoltok elő a barátnőiddel, akikkel igazi bulikirálynők lesztek, és végigszórakozzátok a napokat vagy csomó olyan dolgot kipróbáltok együtt, amire korábban nem voltatok nyitottak. De leginkább a szerelmi életed okozhat meglepetést, ugyanis a pasiddal most bevállalhatjátok az édeshármast vagy akár a swingerezést.

Rák

Poénból bemenni egy kaszinóba, egy esküvőre, ahová nem hívtak meg, vagy kiugrani ebédelni a szomszédos országba. Jelenleg nincs olyan őrültség, amire ne lennél nyitott a barátaiddal, kedves Rák. Tagadhatatlanul ezek lehetnek életed legemlékezetesebb napjai, és még hosszú éveken át beszélni fogtok azokról a vad kalandokról, amiket mostanában átéltek. Kétségkívül a szerencse is melletted áll, és ésszerű keretek között próbára is teheted, de ne ess túlzásokba, ha pénzről van szó!