A Perseidák meteorraj minden évben július 17. és augusztus 24. között figyelhető meg. A csúcsa augusztus 12-re esik, a dátum pedig jelentősen befolyásolja a csillagjegyek sorsának alakulását. Lesznek olyan szerencsések, akiknek teljesen megváltozik az élete. 

Ikrek

Az Ikrek egy dolgot akar most mindenekelőtt az élettől: könnyedséget. Leginkább a világ körül szeretne repülni. Az utóbbi időben azonban úgy érzed, hogy egyre jobban elnehezültél, megviselt a mindennapi élet. Nos, van egy jó hírünk: a Perseidák segítenek neked a terhek elosztásában. Most már jobban elengedheted magad, lerakod a terheket, és függetleníted magad a problémáktól. Ez egyrészt pillanatnyilag kellemes, másrészt bátorságot ad a jövődhöz: mert ha egyszer sikerül, sikerülhet újra.

Mérleg

A Mérlegeknek megmutatják a Perseidáknak a kiutat a zsákutcából, ahol mostanában éltek. Most ráébredsz, hogy olyan elvárásokat és elképzeléseket követtél, amelyek nem a sajátjaid. Harmóniára szoruló emberként fontos számodra, hogy mások kedvében járj, de a végén csak veszítesz, ha mindenkinek megpróbálod teljesíteni a kívánságát. Az az érzés, amikor valódi lendületből és valódi meggyőződésből teszel valamit saját magadért feldob, erőt ad és igazi gazdagodást jelent. Most itt az idő, hogy kipróbáld!

Nyilas

A Nyilast most nem sürgeti semmi, ez pedig kiváló előfeltétele annak, hogy megnyíljon az új dolgok előtt. Benned és a világban. Már most nagyon kísérletező vagy, mert úgy érzed, hogy amit átélsz, az így vagy úgy segít: tanulsz a negatív tapasztalatokból anélkül, hogy azok túlzottan letérítenének a pályáról, különösen intenzíven érzed a pozitív élményeket. Lehet, hogy nem a Perseidák juttattak el idáig, de határozottan segítenek felismerni: ez legjobb módja annak, hogy felszabadítsd magad.