Ezen a héten a szerencse a csillagjegyek mellé szegődik. Lesznek olyanok, akiknek szó szerint minden sikerült, legyen szó munkáról vagy szerelemről. 

Rák

A pénz és az önértékelés területe aktiválódik ezen a héten. A Rákoknak most a pénzügyeik megszervezésére kell koncentrálniuk, ami hamar meghozza az eredményét. Most itt a lehetőség, hogy új irányba vidd az életed, és olyan emberré válj, aki mindig is lenni szeretettél volna. 

Szűz

A csillagok állásának köszönhetően tele leszel önbizalommal. Remek szervező vagy, és akinek csak tudsz, segítesz, de gyakran túlzásba viszik a dolgot az emberek, és megpróbálnak kihasználni. Ezen a héten végre meghúzod a határokat, és saját magadat helyezed az első helyre. A döntésednek pedig hamar élvezheted majd az előnyeit.

Skorpió

A Skorpió életében aktiválódik az egyészség és a gyógyulás. A Skorpiók most teljes mértékben a testükre összpontosítanak, vigyáznak egészségükre és a spiritualitásukra. A következő héten lezárnak olyan dolgokat, melyekre már nincs szükségük. A testeddel, egészségeddel is többet fogsz foglalkozni, és sokkal fittebb leszel!