Hatalmas kihívással találja szembe magát 3 csillagjegy ezen a hétvégén, ugyanis olyan nehéz döntéseket kell hozniuk, amik nagy hatással vannak a jövőjükre. Kíváncsi vagy arra, hogy a horoszkóp szerint, te is azok közé tartozol-e, akiknek sorsfordító döntést kell hozniuk?

Bika

A hétvégén válaszút elé érkezel, kedves Bika. Egy baráti összejövetel és lelkizés hatására fontolóra veszed, hogy megvalósítod az álmodat, esetleg befejezed a félbemaradt projektedet, elvégzed az otthagyott iskolát. Ám ez nem összeegyeztethető a jelenlegi helyzeteddel, és fel kellene adnod a melódat vagy sokkal kevesebbet találkozhatnál a pasiddal. Viszont nincs sok időd ezen mélázni, így már a napokban szükség lenne egy magabiztos döntésre.

Rák

Az utóbbi időben egyre inkább vonz külföld, az utazás, és hogy egyáltalán kiszakadj a mostani környezetedből. Most talán lehetőséged nyílik Angliában melózni a legjobb barátnőddel, vagy kiköltözhetsz az egyik rokonodhoz. De egy kicsit tartasz a változásoktól, és úgy érzed, nagy falat lenne itt mindent felszámolni és lelépni. Erről csak te dönthetsz Rák, szóval gondold át alaposan, hogy mit szeretnél!

Szűz

Úgy érzed, a dolgok nem mehetnek tovább a jelenlegi formájukban. Túl sokat adsz másoknak, és túl keveset kapsz. Éppen ezért kezdesz el kapcsolati tisztogatást végezni, és megszakítod a köteléket azokkal, akik csak lehúznak vagy fájdalmat okoznak. Valószínűleg még a párkapcsolatod is terítékre kerülhet. De nem állsz meg ennyinél, és eltöprengsz azon is, hogy munkahelyet vagy szakmát váltasz. Csak igyekezz higgadt fejjel hozni döntéseket, Szűz!