Van 3 csillagjegy, akik nagyon jófejek, nagyon vonzóak, és nagyon viccesek, ám nagyon féltékenyek is, ez pedig rengeteg problémát okoz. Lássuk, te köztük vagy-e.

Skorpió

Nagyon kemény és titokzatos vagy, másoknak úgy tűnhet, hogy téged aztán semmi nem lendíthet ki a nyugalmadból. Mivel nagyon szenvedélyes is vagy, ez sajnos azt jelenti, hogy a féltékenységben sem vagy kispályás. Általában a korábbi, negatív tapasztalataid miatt tör a felszínre ez az érzés, és ugyan tényleg megpróbálod kordában tartani, hogy ne ess túlzásokba, ha egyszer eluralkodik rajtad, akkor nagyon nehezen lépsz tovább. Az azonban nagyon jó jel, hogy teszel ellene, és dolgozol rajta, csak így tovább!

Bika

Hajlamos vagy a birtoklásvágyra, és ez nem csupán a tárgyaknál egy uralkodó, és pozitív érzés számodra, de az embereknél is. Azért fontos ez neked, mert úgy érzed, kényelmet és stabilitást ad, ha van valamid, vagy éppen valakid. Te nagyon komolyan veszed a kapcsolatokat, és nagyon hűséges típus vagy, ezért ha felmerül, hogy valaki esetleg hűtlen lehet hozzád, vagy másfele kacsingat, az nagyon mélyen megsérti a biztonságérzeted, és onnan már nincs visszaút.

Oroszlán

Az Oroszlánnál egyáltalán nem alapvető tulajdonság a féltékenység, nem arról van szó, hogy mindig mindenkire féltékeny vagy. Néha, csak a semmiből rád tör ez az érzés, ám olyankor nagyon nehezen irányítod. Szereted a figyelmet és a csodálatot, szereted, ha te vagy a középpontban. Ha viszont úgy érzed, hogy halványul a reflektorfény, akkor nagyon sebezhetővé válsz. Úgy érzed, nem vagy elég, és néha talán egy kicsit túl drámaira is veszed a figurát, amikor nem kellene.