Ebben a hónapban durva hullámvölgyekre számíthatnak a párban élők, és ha el akarják kerülni a szakítást, dolgozniuk kell a kapcsolatukon. A szinglik viszont ragyognak, és jó néhányuk pasira találhat a következő hetekben. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is az augusztusi horoszkópodat!

Kos

Komoly súrlódások várnak rád és a szerelmedre, kedves Kos. A legjobb, ha egy kis időt és teret biztosítotok egymásnak, a hónap közepétől úgyis javulni fog a helyzet. A szinglik kicsit magányosak lehetnek, így a legjobb, amit tehetnek, ha több figyelmet szentelnek maguknak, és elmerülnek az öngondoskodásban.

Bika

Sem az ágyban, sem azon kívül nem értitek meg egymást a pasiddal, és egyre boldogtalanabbak vagytok. Kezdjetek mielőbb dolgozni a kapcsolatotokon, tisztázzátok a gondjaitokat, és töltsetek minőségi időt együtt, ha nem akartok szakítani. A szinglik sokat pasiznak, amit élveznek is, de valószínűleg nem találják meg az igazit a hónapban.

Ikrek

Készen álltok Mr. Biggel megerősíteni a kapcsolatotokat, ami bizony összeköltözést vagy esküvőt jelenthet. Ha voltak korábban gondjaitok, azokat sikerül megoldani, lezárni, és gőzerővel megindultok a boldog jövő felé. A szinglik szerencsések, mert sok érdekes emberrel találkoznak majd, akik kifejezetten elkényeztetik őket.

Rák

Kicsit fel kellene dobni a viszonyotokat, mert eléggé ellaposodott! Próbáljatok ki új dolgokat, menjetek a nyaralni, és dolgozzatok a kapcsolaton, ha nem akarjátok, hogy véget érjen. A szinglik elégedettek lesznek a helyzetükkel, és nem rohannak pasit keresni, mert egyedül is tökéletesen boldogok.

Oroszlán

Egész hónapban dúlni fog a love köztetek, Oroszlán! A pasid nagyon szerető és együttműködő lesz, és sokat erősödik a köztetek lévő kötelék. Most még akár az esküvő és a családtervezés is terítékre kerülhet. A szinglik rálelhetnek a Nagy Ő-re, akivel igencsak felgyorsulnak majd a dolgok.

Szűz

Ebben a hónapban komoly hullámvölgyeket éltek át az imádottaddal. Próbálj meg a lehető legkommunikatívabb lenni. Egy kis távolság is segíthet jobban megérteni a helyzeteteket, de szerencsére augusztus közepén javulni fog a szitu. Az egyedülállók magányosak lesznek, mivel még nem gyógyultak ki teljesen a múltbeli tapasztalataikból. Forduljanak támogatásért a BFF-jükhöz!

Mérleg

Lehet, nemcsak gondolod Mérleg, hanem érezteted is a szerelmeddel, hogy jobb vagy nála, esetleg többet keresel, és ez komoly feszültséget okozhat köztetek, ahogy az is, ha gyakran felhánytorgatod a múltat. Csak az őszinte beszélgetés mentheti meg a kapcsolatotokat. A szinglik készüljenek, mert valaki visszatér a múltjukból.

Skorpió

Mindketten feszültek vagytok a pasiddal, és egymáson vezetitek le a feszültséget. Amíg nem tesztek ez ellen, és próbáltok nyitottabban közeledni egymáshoz, ne várd, hogy bármi is jobb legyen köztetek. Az egyedülállók nagyon élvezni fogják a helyzetüket, és valószínűleg találkoznak valakivel a hónap közepén, aki komolyan megdobogtatja a szívüket.

Nyilas

Az augusztus veszekedéssel indul Mr. Biggel, de a hónap előrehaladtával visszatér a love és a harmónia közétek, méghozzá annyira, hogy nekiláttok a család- vagy az esküvőtervezésnek. Az egyedülállókra rengeteg izgalmas flört vár, és több érdekes emberrel is megismerkednek. Most nagyon élvezik a szingliségüket!

Bak

Mostanában nem jössz ki valami jól a pasiddal. Csökken a megértés és az empátia köztetek. Szerencsére a hónap közepe után némileg javulhat a helyzet, de nagyon türelmesnek kell lennetek egymással utána is. A szinglik nem tudják eldönteni, visszamenjenek-e az exükhöz, vagy egy új srácot válasszanak-e. Ne hamarkodják el a döntést!

Vízöntő

A párban élőknek szembe kell nézniük egy duzzogó, panaszkodó, nem támogató, és sokszor még figyelmetlen pasival. A legjobb módszer az, ha teret adnak, és elkerülik a vitákat. Azok, akik viszont kilépnek a mérgező kapcsolatukból, meglelik a békéjüket. A szinglik kicsit magányosak lesznek, de szerencsére számíthatnak a barátaikra!

Halak

Augusztus első fele nehéz lesz a párban élő Halak számára, mivel pasijuk goromba és csípős lehet. Meg kell oldaniuk bizonyos problémákat, és azután a hónap közepe felé javulni fog a helyzet. A szinglik valószínűleg a munkahelyükön találják meg lelki társukat, és hamar komolyra fordulnak köztük a dolgok.