Július 23-én kezdetét vette a Chiron retrográd, és sokak lelkivilágát megtépázza. Felszínre hozza mindazt, amit elnyomtak, ami fájdalmat okoz, amitől félnek. Nem rosszaságból, de biztosan feltépi néhány állatövi jegy sebét ahhoz, hogy végre igazán begyógyulhassanak. Szóval, ha te is az alábbi 3 csillagjegy közé tartozol, akkor készülj, mert december 26-ig bezáróan visszatér a múlt.

Kos

Mivel a te jegyedben történik a Chiron retrográd, rád lesz a legerősebb hatással rád, Kos. Nem menekülhetsz tovább a múltad elől. Valószínűleg még mindig kísért az egyik exed. Éppen ezért ne lepődj meg azon, ha rövidesen találkozol vele - vagy akár velük -, mert a sors lehetőséget fog biztosítani arra, hogy átbeszélhessétek a történteket, és ezáltal lezárhasd a múltat. Tehát, ha rád ír, vagy összefutsz vele az utcán, akkor ne menekülj el, hanem dumáljatok.

Bika

A következő hónapokban felszínre törnek a régi sérelmek, a lezáratlan kapcsolatok, a korábbi veszekedések, amik drámai véget eredményeztek a különböző kötelékeknek. Ne titkold magad elől tovább, hogy fájnak a sértések, a veszteségek, és még a harag, düh is dolgozik benned. Engedd szabadjára az érzéseidet, és vállald fel őket önmagad előtt. Miután eljutsz erre a pontra, a csillagok bedobnak a mélyvízbe, és találkozol azokkal, akikkel dolgod van. Ne feledd, az egész Chrion retrográd célja: meggyógyítani a lelkedet és a kapcsolataidat.

Bak

Ne lepődj meg azon, ha váratlanul kísérteni kezd a gyerekkorod, esetleg annak egy bizonyos fejezete. Talán még a régi otthonodat is felkeresed, netán azt a helyet, ahol sok időt töltöttél, és szép, vagy éppen rossz emlékeid vannak vele kapcsolatban. Nem lesz könnyű feladat, de szembe kell nézned azokkal, akik bántottak és elárultak. A horoszkóp szerint találkozni fogsz velük, és talán még néhány szituációt is újra átélhetsz azért, hogy most másként jöhess ki belőlük. Lesznek, akikkel végleg megszakadhat a kapcsolatod, de az is a gyógyulás része. Ne félj Bak, mert minden érted történik!