A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik megtalálhatják a nagy szerelmet, a párban élők kapcsolata szintet léphet. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Kiváló ez a hétvége a hallgatás gyakorlására szerelmi életedben. Érdemes most a fókuszt a pasidra helyezni. Minél empatikusabb és megértőbb vagy vele, annál jobban erősödik a köztetek lévő kötelék. A szingli Kosoknak most hatalmas az önbizalmuk, és az izgalmas flörtöknek  köszönhetően még nagyobb lesz.

Bika

Azt veheted észre, hogy minél őszintébb vagy a szerelmeddel, annál jobban erősödik a kapcsolatotok, és ezzel együtt egyre több vágyad valósul meg. Amennyiben egyedülálló vagy, és nagyon tetszik valaki, akkor épp itt az ideje randira hívnod, de minimum ráírnod!

Ikrek

A kommunikáció kulcsfontosságúnak bizonyul a hétvégén. A szinglik számára lehetőséget biztosít ahhoz, hogy hasonló gondolkodású srácokkal ismerkedjenek meg. A párban élők romantikus borozgatás vagy séta közben átbeszélik a jövővel kapcsolatos terveiket, és meglepő döntésre juthatnak.

Rák

Egyre öntudatosabb vagy, és magabiztosabban fejezed ki a vágyaidat. Szerencsére a te Mr. Biged nyitott lesz veled szemben, így könnyen megvalósulhatnak az elképzeléseid, sőt, a kötelék is elmélyülhet köztetek. A szinglik is dobják be magukat nyugodtan, mert most nincs olyan pasi, aki nemet mondana nekik.

Oroszlán

Minden idők csúcsán van a karizmád, szóval ne lepődj meg, hogy mágnesként vonzod a pasikat. Csak légy óvatos, mert nem minden srác akar komoly kapcsolatot. A párban élők kapcsolata viszont meglepő fordulatot vehet, és váratlanul összebútoroznak vagy eljegyzik egymást.

Szűz

Légy spontán, kedves Szűz, és majd a sors gondoskodik a szerelmi életedről! Nem is hinnéd, milyen meglepetések érhetnek, ha kicsit lazábbra veszik a gyeplőt! Ez a párban élőkre is igaz, hogy lazítsanak kicsit, merjék elengedni a folyamatos irányítást. Akár pont ez hozhatja meg az áttörést a kapcsolatukban.

Mérleg

Mindig a szerelmed szükségleteit helyezed az előtérbe, de épp itt az ideje annak, hogy ez fordítva történjen. Mondd el neki a vágyaidat, és engedd, hogy egy kicsit most ő dolgozzon a kapcsolaton. Hidd el, ez csak jót fog tenni a viszonyotoknak. A szinglik egy fesztiválon vagy összejövetelen elegyedhetnek szóba a leendő pasijukkal.

Skorpió

A napokban hajlandó vagy megnyílni a szerelmednek, és beavatod a titkaidba, a legintimebb világodba, és ezt nagyon jól teszed, mert sokat erősödhet ennek köszönhetően a kapcsolatotok. A szinglik viszont forró flörtökbe bonyolódhatnak méghozzá több férfival is. Csak óvatosan azzal, hogy több vasat tartanak egyszerre a tűzben!

Nyilas

Amennyiben a hétvégén tervezel kiruccanni a barátokkal vagy nyaralni menni, készülj Nyilas, mert jó esély van arra, hogy egymásra találtok Mr. Biggel. Ami a párban élőket illeti, kalandokra, új élményekre számíthatnak, miközben sokat beszélgetnek a jövőjükről, és egy váratlan pillanatban akár el is jegyezhetik egymást.

Bak

Valószínűleg túl sokat melóztál az utóbbi időben, és ezért borult fel az egyensúly a szerelmi életed és munka között. A hétvégén ezen mindenképpen érdemes javítani, ha nem akarsz összeveszni a pasiddal vagy eltávolodni tőle. A szinglik viszont pont a melójuknak köszönhetően ismerkednek meg valakivel.

Vízöntő

Bízz a megérzéseidben Vízöntő, mert most elvezethetnek a Nagy Ő-höz. Amennyiben már megtaláltad, a következő napokban közelebb kerülhettek egymáshoz, és érezhetően szorosabb lesz a köztetek lévő kötelék, ami nemcsak hétköznapi szinten, hanem az ágyban is megmutatkozik.

Halak

A hétvégén rájössz, hogy eddig nem a megfelelő a pasikkal ismerkedtél. Neked olyanra van szükséged, aki értékeli az egyediségedet, így új módszerekkel próbálkozol randizás terén. Ha párban élő vagy, és esetleg kétségeid lennének a szerelmeddel kapcsolatban, a napokban megbizonyosodhatsz arról: ő az igazi.