Elérkezett a nyár utolsó hónapja, de az augusztus még bőven tartogat izgalmakat. Lesz 3 csillagjegy, akinek ez lesz élete egyik legjobb hétvégéje

Kos

Jó hangulat és nagy adag optimizmus: a Kosok életörömtől ragyognak ezen a héten. Az erőd visszatért, és a hétvége a legjobb alkalmat kínálja az új ötletek kitalálására és megvalósítására. Pozitív kisugárzásod új ajtókat nyit, ez pedig izgalmas embereket hozhat az életedbe. Bármit is tervezel, az szinte magától megvalósul. 

Ikrek

Izgalmas hétvégére készülhetsz, most érdemes új dolgokat kipróbálni, új hobbit kezdeni, izgalmas embereket megismerni! Most minden lehetséges, mert az univerzumban sok olyan energia áll a rendelkezésedre, amelyek élettel és könnyedséggel töltenek fel. Öröm, szerelem, lelkesedés – szép pillanatokkal teli napokra számíthatsz és igazán mozgalmas lesz a következő pár nap. 

Bak

Úgy érzed, most minden sikerül? Nem csoda, mert a csillagok jelenleg kifejezetten kedveznek a Bakoknak. Mars, Merkúr, Uránusz, Jupiter, Sarurn és Neptunusz: minden ajtó nyitva áll, és hétvégén bármi lehetséges. Ha szeretnél változtatni az életeden, itt az ideje. Az univerzum támogatásával biztosan sikerülni fog!