Augusztusban csodák történhetnek 3 csillagjeggyel. Te is köztük vagy? 

Vízöntő

Sokan nem hisznek az álmaidban, céljaidban. Többször megkaptad mostanában, miért nem adod már fel, miért küzdesz még, amikor láthatólag semmi eredménye? Te viszont pontosan tudod, mit szeretnél, és merre tartasz, most pedig meg is lesz az eredménye a munkának. Másoknak úgy tűnik majd, hogy a semmiből jött a siker, viszont te tudod majd, milyen hosszú utat tettél meg érte. 

Ikrek

Te aztán régóta rejtegeted a tehetségedet, nem szeretnél relektorfénybe kerülni az erősségeiddel. Éppen ezért ebben a hónapban mindenkinek leesik majd az álla, micsoda eredményeket érsz el. Döbbenten figyeli a környezeted, milyen eredményesen menedzseled az életedet, és milyen messzire jutottál. Ne légy rest bevezetni a többieket, mennyire sok munkád van ebben a sikerben. 

Mérleg

Nem bonyolítod túl az életedet, nem érted, miért csinálnál magadnak problémákat, miért mennél a hosszabb úton, ha könnyedén vehetsz egy akadályt. Mindenki irigyli ezt a hozzáállást, mindenki csodálkozik azon, hogy ennyire pozitív és megállíthatatlan vagy. Most beigazodik, hogy nagyon jól teszed, hogy így kezeled a dolgokat. Csak csináld tovább, jön az az eredmény, még augusztusban!

via