3 csillagjegyre varázslatos napok várnak. Lássuk, neked is különleges lesz-e ez a hét!

Vízöntő 

A Vízöntők ezen a héten sok mindent lezárhatnak, elengedhetnek és ezáltal felszabadulhatnak. Az augusztus közepe új kezdetet jelent számodra. Mielőtt azonban belevetnéd magadat a következő fejezetbe, ezen a héten élvezheted az egyszerű lét, és a kevés teherrel járó élet könnyedségét. Jól vigyázz erre az érzésre, hogy ha szükséges, újra és újra fel tudd majd idézni magadban. 

Halak

Ezen a héten úgy érzed majd, mintha valaki, vagy valami védelmezne. A napokban több olyan helyzet is adódik majd, amikor ismét megtapasztalhatod, mennyire erős a családi kötelék a szeretteiddel, akikből rengeteg erőt merítesz. Ennek köszönhetően, most csodásan telnak a napjaid, és a megszokottnál tisztábban látod majd, mire is vágysz pontosan. Ez a céltudatosság nagyon megkönnyíti a dolgodat, így egyszerűbb elérni a kitűzött célt. 

Oroszlán

Végtelenül kreatív és produktív leszel ezen a héten, most nem félsz vad álmokat és vágyakat megfogalmazni. Nem csoda, ezt más is észre veszi, és hozzád fordulnak az emberek tanácsokért, egy-egy bátorító szóért. A tippjeid pedig beválnak majd, amiért hálásak lesznek a többiek, ez pedig csak még több önbizalmat ad neked. 

via