Az újhold fázisa elősegítheti a növekedési és gyógyulási folyamatokat, és az asztrológus szerint alkalmas változásokat véghez vinni, új projektekeket indítani is. Az augusztus 16-i újhold most három csillagjegyre lesz nagy hatással. 

Vízöntő

A Vízöntők önbizalmuk növekedését tapasztalják az újhold idején. Felismerik, mi teszi őket egyedivé és különlegessé mind racionális, mind érzelmi szinten, és elégedettek és békések önmagukkal. Ez egy nagyszerű időszak a személyes prioritások, célok és értékek vizsgálatának megkezdéséhez. Most tedd fel magadnak a kérdést, hogy mire vágysz igazán, és mitől szeretnél megszabadulni?

Rák

Az újhold arra szólítja fel a Rák jegyben született embereket, hogy álljanak meg egy pillanatra és vegyenek egy mély lélegzetet: Hogy vagyok? Mi lesz az energiatartalékaimmal? Mennyire ésszerűen fektetem be az erőmet? Ilyen kérdéseket kell tisztázniuk az Oroszlán újhold segítségével, hogy még energikusabbak és boldogabbak legyenek a mindennapok. 

Mérleg

A Mérlegeknél az újhold különösen erősíti a szeretetet, és a legközelebbi emberekhez való ragaszkodást. Megtapasztalod, és sokkal tisztábban látod az emberi kapcsolataid értékét. Legyen szó beszélgetésekről, élményekről vagy közös pillanatokról, az, amit most megoszt a szeretteivel, szinte megingathatatlan erőt adnak neki.

via