A horoszkóp szerint 3 csillagjegyet át fognak verni augusztusban. Most eláruljuk, kik azok, akik jobb ha felkészülnek arra, hogy bizony hátbatámadhatják őket. 

Ikrek

A legjobb barátnőd valami olyat tehet, ami nagy fájdalmat fog okozni, de az tény, hogy nem biztos, hogy a rossz szándék vezérelte, azonban úgy tűnik, hogy minden a legrosszabbul jön ki. Ha szeretnéd megmenteni a barátságot, akkor hallgasd meg, és utána dönts a legjobb belátásod szerint, hogy képes vagy-e továbblépni.

Szűz

Hazugságon kaphatod a pasidat, és a legrosszabb, hogy először mindent tagadni fog. A környezetedben élők is többször jelezték, hogy valami gyanús a partnereddel kapcsolatban, de te mindig próbálsz kitartani mellette. Sajnos lehet, hogy egy nagy pofon fog ráébreszteni arra, hogy ennél sokkal többet érdemelsz. Ne félj változtatni! 

Nyilas

A baráti társaságodban több titokra fény derül, és bizony ezek között lesz olyan is, ami téged nagyon mélyen fog érinteni, és elgondolkozol azon, hogy mióta hazudtak neked. Fájdalmas felismerés lesz, de szerencsére sokan melletted állnak, és ez az időszak fantasztikus lesz arra, hogy rájöjj, kik az igaz barátaid. Most tanulod, hogy sokkal fontosabbak a tettek a szavaknál.