Az Oroszlánkapu portál július 26. és augusztus 12. között van nyitva, de hatása utána is érződik még egy rövid ideig. Ebben az időszakban a Nap az Oroszlán csillagképpel, a Szíriusz csillaggal, valamint az Orion övvel és a Földdel együttáll. Ilyenkor megnyílik a „kapu”, ami ontja magából az erőteljes kozmikus energiát, amik segítenek valóra váltani a vágyakat. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy számíthat arra, hogy hamarosan véget érnek a magánnyal töltött napjaik és meglelik a szerelmet:

Ikrek

Hirtelen megjön a bátorságod az ismerkedéshez. Ráírsz egy pasira a neten, vagy szóba elegyedsz valakivel buli közben, a lényeg, hogy nem vársz tovább, és a tettek mezeire lépsz. Nagyon jól teszed, ugyanis ott lesz közöttük az, aki igazán megmozgat majd benned valamit, akiről rövid idő alatt kiderül: ő a te embered. Hamar fel fog forrósodni a kapcsolat, és szenvedélyesen fogjátok akarni egymás testét és szívét.

Mérleg

Készülj Mérleg, ugyanis valószínűleg már ismered a leendő pasidat. Bár még mostanában megismerkedhetsz néhány sráccal, és azt is hiheted, közöttük van a befutó, ám a legnagyobb meglepetésedre egy régi barátodban, esetleg korábbi osztálytársadban lelheted meg az igazit. Mellette igazán felszabadult lehetsz, önmagadat adhatod, és érezni fogod: más, mint a többi. Lehet, eleinte ijesztő a dolog, ne állj ellen az érzéseidnek!

Oroszlán

Ki más járna a legjobban az Oroszlánkapu portállal, ha nem te, Oroszlán? Ráadásul a legváratlanabb helyen bukkanhatsz rá a szerelemre. Nyaralás közben a csajokkal, egy magányos séta közben a tengerparton, a vonaton robogva hazafelé egy buliról. Még a megismerkedésetek körülményei is varázslatosak lehetnek, és már elsőre olyat mondhat, amivel megdobogtatja a szívedet vagy mosolyt csal az arcodra. Szóval, most csak annyi a dolgod, hogy nyitva tartod a szemedet!