Nem mindenkinek lesz könnyű augusztus második fele, ennek a három csillagjegynek meg kell tanulnia táncolni az esőben, hogy ne teljen rosszkedvűen. 

Rák

Az érzelmeid vezérelnek, és nagyon szentimentális vagy. Éppen ezért, sokszor úgy érzed majd a következő időszakban, hogy egyes dolgok ellened szólnak. Pedig ez nem így van, most kellene felszívnod magadat, és megtanulni táncolni az esőben, mert ha direkt félreérted mások szándékait, az hosszútávon csak problémákat idéz elő. 

Halak

Most mindenen nehezen lépsz túl. Általában nem mennek mélyre a szavak, nem egyszerű téged megbántani, most mégis azon kapod magadat, hogy napokig kattogsz egy-egy mondaton. Jobb lenne, ha megtanulnál továbblépni, mert így olyan helyzetekből is problémákat kreálsz, amelyeknél egyáltalán nincs rá okod. 

Nyilas

Kalandvágyó vagy, és imádod a szabadságot. Éppen ezért nem hagyod, hogy bárki is megmondja, mit tegyél. Ne inogj meg a döntéseidben, vállald a következményeket a tetteidért. Te soha nem fogod jól érezni magadat túl nagy kötöttségekben élve, így ne engedd, hogy mások befolyásoljanak. Tedd, amit a szíved diktál. 

via