A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik flörtölnek, a párban élők pedig kerüljenek bizonyos témákat, ha nem akarnak hatalmasat balhézni. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Kedved támad a shoppingoláshoz, és ez az egyik legjobb dolog, amit a hétvégén tehetsz. Viszont váratlanul felbukkanhat egy korábbi pasid, és attól függően mennyire szeretted, és hogyan váltatok el, rettenetes gyűlöletet vagy hatalmas szerelmet ébreszthet benned. Akkor is, ha épp van pasid.

Bika

Nyugodtan szánj egy kis időt magadra. Menj el a kozmetikushoz, a fodrászhoz, szerezz be pár szexi fehérneműt. A szerelmed odáig lesz, amiért kapott egy kis énidőt, és mert gondoskodsz a kettőtök közt lévő tűzről. Még egy váratlan gesztussal is meglephet. Egyedülállóként élvezed, hogy szinte minden pasi megfordul utánad az utcán.

Ikrek

Csodát tenne veletek egy kis kiruccanás. Egy másik környezetben, a legnagyobb békében és szerelemben úszva sikeresen meglephet a pasid azzal, milyen mély érzései vannak. Igen, veled kapcsolatban is. A szinglik viszont összefuthatnak a leggyűlöltebb exükkel. A legjobb, ha mielőbb lerázzák vagy inkább szóba sem állnak vele!

Rák

Lehet, szívesebben romantikáznál a pasiddal, de ő kevésbé vevő rá a napokban. Mi lenne, ha inkább most magaddal randiznál? Talán az, hogy adsz egy kis teret és időt a pasidnak, segítene abban, hogy újra egymásra találjátok, és együtt vesszetek el egy gyertyafényes habfürdőben.

Oroszlán

Néha kicsit soknak érezheted a szerelmed panaszkodását, de ezt leszámítva, kifejezetten jól érzed majd magad. Pláne azután, hogy a pasid meglep egy romantikus gesztussal, és még szépeket is súg a füledbe. A szinglik is élvezhetik a bókesőt, mert bárhol járnak, ott valaki tutira fel akarja csípni.

Szűz

Kerüld a pénzügyek megbeszélését a pasiddal, ahogy azt is, ki takarít többet. Most inkább kényeztesd magadat, vagy menjetek el páros sajtkészítő tanfolyamra, és töltsetek együtt minőségi időt. A szinglik pedig készüljenek, mert váratlan helyen ismerkedhetnek meg a leendő pasijukkal.

Mérleg

Jót tenne nektek egy romantikus kiruccanás Mérleg, úgy kevesebb az esélye annak, hogy összevesztek azon, ki nem mosogatott el vagy vitte le a szemetet. Az egyedülállók sajnos kosarat kaphatnak attól, akit kiszemeltük maguknak, de ne szomorkodjanak túlságosan miatta, hiszen valószínűleg nem ő volt az igazi.

Skorpió

Úgy érzed, hiába beszélsz a pasidnak, nem is figyel rád, és csak magával van elfoglalva. Ne húzd fel magad! Mi lenne, ha külön programot szerveznél, vagy ha vele akarsz lenni, kitalálnál valami izgit? Egy új hálószobai élmény összehozhat titeket, különösen, ha olyan szaftos, hogy azt titokként kell kezelnetek.

Nyilas

Nagyon szeretnél romantikázni a pasiddal, mégis folyton felhúzod magadat minden apróságon, és emiatt nagy az esélye annak, hogy összevesztek. Szerencsére egy váratlan utazás vagy program megmentheti a hétvégéteket. A szingliknek is lesz lehetőségük kiruccanni, és ahová mennek: ott megismernek valakit.

Bak

Feszült lehet a hangulat a napokban. Mit szólnátok, ha inkább összeülnétek társasozni vagy filmezni a barátokkal? Társaságban kisebb az esélye annak, hogy egymásnak estek. A szingliket hatalmas meglepetés éri, mikor rájönnek: egy régi barátságukból valami sokkal több lehet.

Vízöntő

Kerüld a robbanásveszélyes témákat a napokban, ha nem akarsz összeveszni a pasiddal. Most egyik pillanatról a másikra elszabadulhat a pokol, és akkor lőttek a kellemes, romantikázós hétvégének. Az egyedülállók szívét megdobogtatja egy srác, akit hamarosan megismernek, és ritka szép bókot mond a jegy szülötteinek.

Halak

Egy kissé élénk lehet a fantáziád, Halak. Komplett sztorikat találsz ki arról, kivel találkozgat a pasid, hogyan ver át, és persze próbálod igazolni a sztorijaidat. Lassan nemcsak magadat, de őt is kikergeted a világból a gyanakvásoddal. A szingliknek viszont nagyon élénk, talán jósló álmuk is lehet. Csak nem meglátják álmukban az igazit?