Nyáron sokan keresnek párt, sőt, vannak olyanok, akik szándékosan olyan helyre mennek nyaralni, ahol nagy eséllyel megtalálhatják az igazit. Most eláruljuk, idén melyek a szinglik legnépszerűbb úti céljai! 

Idén ezekre a helyekre utaznak a szinglik

A Bumble készített egy felmérést, amiből kiderült, hogy a felhasználók nagy része, 57%-a, nem tartja lehetetlennek, hogy a nyaraláson találja meg a szerelmet. A válaszadók kétharmada teljesen nyitottan áll a dologhoz, és simán elképzelhetőnek tartja, hogy egy másik városban, országban ismerje meg a Nagy Ő-t. Vannak, akik annyira eltökéltek, hogy szándékosan olyan helyekre utaznak, ahol sok szinglivel lehet találkozni. 

De nem húzzuk tovább az időt, máris mutatjuk a listát: 

  • Baleár-szigetek, Spanyolország (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera)
  • Párizs, Franciaország
  • Görög-szigetek (például Hydra, Santorini, Rodosz)
  • Lisszabon, Portugália
  • New York, USA

Így ismerkedj: 

A szakértők szerint jó módszer, ha már az utazás előtt beállítod az randi appon a helyet, ahová ellátogatsz, hiszen így megnézheted, hogy kik vannak fenn. A szakértők adtak pár tippet is, amivel könnyebben megtalálható az igazi. 

Légy nyitott, próbálj ki új dolgokat és lépj ki a komfortzónádból. Jó módszer, ha minél több időt töltesz el az adott helyen, eljársz múzeumokba, kávézókba, és megpróbálod felvenni a helyiek ritmusát. 


Via