Már azelőtt tudhatod, hogy valakivel működik a kémia köztetek, hogy ágyba bújnátok. Az illetőnek sikerül azonnali reakciót kiváltania belőled, amitől berobbannak a fogaskerekek az agyadban, a lelkedben, és igen, a testedben is. Van néhány csillagjegy, akik olyat adhatnak egymásnak, amit talán egyetlen másik állatövi jegy sem képes. Csekkold, hogy ki az, aki képes egy életre felvillanyozni téged!

Kos és Vízöntő

A Vízöntő imád új dolgokat kipróbálni. A Kos szintén egy kalandvágyó lélek. Bármikor felhívhatják egymást azzal, hogy egyikük talált egy új sushi-bárt, és próbálják ki azonnal, vagy a következő randinál menjenek el fejszét dobálni. Amikor pedig épp nem kalandoznak, vadul szexelnek vagy csodálják egymás eredetiségét. A Vízöntő odáig van a Kos függetlenségéért, és hogy nem érdekli, mások mit gondolnak róla. A Kost pedig ámulatba ejti, ahogy a Vízöntő képes sodródni az árral. Amíg elég teret és szabadságot adnak egymásnak, a sírig tarthat a kapcsolatuk.

Bika és Rák

Mind a ketten azt szeretnék érezni: fontosak és megbecsülik őket. Tessék, egyszerűen párosítás! Imádják kényeztetni a másikat, tálcán kínálni a szívüket, és sűrűn bókolni, hálálkodni, amiért együtt vannak. Tipikusan az a páros, akik mindent közösen csinálnak, és a végletekig támogatják egymást. A Bikának kell a nyílt, őszinte, egyenes dumcsizás, a Rák pedig szeret is csacsogni az érzéseiről. Ugyanakkor van elég idegrendszere ahhoz, hogy kivárja, amíg a Bika megnyílik, és beereszti a világába.

Ikrek és Nyilas

Az Ikrek imádja a társaságot, de sokszor szüksége van az egyedüllétre is. Milyen jó, ha egy Nyilas a párja, aki pontosan ugyanígy van ezzel! Ennek a két csillagjegynek a függetlenség és a szabadság érzése a legfontosabb. Totál hidegen hagyja őket mások véleménye, hiszen saját kis univerzumuk van. Nagyra értékelik azt, hogy önmagukat adhatják a másik jelenlétében. Sokszor inkább olyanok, mint két legjobb barát, persze szigorúan extrákkal! Talán épp emiatt tudnak akkorákat szexelni, hogy azt minden szomszéd hallja.

Oroszlán és Bak

A zodiákus királya és királynője. Az Oroszlán és a Bak úgy tűnhet, mintha két különböző világból származnának, de valójában nagyszerű párost alkotnak. Az Oroszlán maga is született vezető, így végtelenül vonzó számára az a tudat: a Bak is irányíthat a kapcsolatban, és nemcsak az „alattvalója” lesz. Szeretnek reggelente összeülni, megtárgyalni, hogy mi történt tegnap a birodalmukban, mik a nap várható eseményei, és hogyan fogják este szétcincálni egymást a királyi ágyban. Ugyanakkor előszeretettel versenyeznek a másikkal, de ez csak tovább szítja a tüzet kettejük között.

Szűz és Skorpió

Bizalom. Hűség. Ez a két dolog mindkét csillag számára elengedhetetlen. Éppen ezért, ha ők egyszer egymásra találnak, semmi sem választhatja szét őket, miután a Szűz türelmesen kivárja, amíg a Skorpió egészen megnyílik neki. Egy végtelenül kiegyensúlyozott pár, ahol a Szűz lesz az érett fél, és mindig nyugalomra inti a forrófejű Skorpiót. Ugyanakkor a Skorpió lesz az, aki gondoskodik az izgalmakról, hogy néha kicsit elrugaszkodjon a szerelme a stabilitástól, a szürke hétköznapokból. És ha hagyja magát, a Skorpió olyan szinten kezelésbe veszi az ágyban, hogy dalolva ér fel a csúcsra.

Mérleg és Halak

Ennek a két csillagjegyek a mottója lehetne: szeretni és szeretve lenni. A zodiákus legcukibb párosítása, akik megállás nélkül imádják egymást. Maximálisan odaadóak, és durva, de szinte sosem veszekednek, annyira megértőek a másikkal szemben. Mindenben támogatják a szerelmüket, miközben izgalmas, pezsgő életet élnek. Nagyon őszinték, és rengeteget tanulnak egymástól. Ezenkívül a Halak és a Mérleg hasonló értékekben, valamint jövőképben osztozik. Igazi lelki társak, ahogy az itt szereplő többi csillagjegy is.

Via