A Bika férfi erős és független, éppen ezért elég nehézkes velük romantikus kapcsolatot kialakítani. Viszont nem is lehetetlen, úgyhogy most összeszedtük, mit kell tenned annak érdekében, hogy egy Bika csillagjegyű pasi beléd szeressen. 

Engedd, hogy üldözzön 

A Bika férfi imádja a vadászatot, éppen ezért, ha ki is szemeled őt magadnak, mindenképpen úgy kell alakítanod az eseményeket, hogy úgy tűnjön, szerzett meg téged magának. Persze ehhez kell egy kicsit taktikázni, de ha nagyon bejön a srác, akkor megéri, nemde? 

Vedd át a gyeplőt! 

A Bika viszont hajlamos arra, hogy miután becserkészett bizonytalanná válik. Az érzelmek terén ugyanis picit hadilábon állnak, szóval ezen a ponton érdemes átvenne a kezdeményező szerepet. Persze óvatosan, nehogy megsértsd a hiúságát. 😀 Ha úgy látod a Bika férfi tétovázik, akkor bátran próbáld meg beindítani a beszélgetést: sokféle módon tudathatod vele, hogy érdeklődsz iránta, a kacér megjegyzéseidet például imádni fogja. 

Ne játssz az érzéseivel! 

Annak dacára, hogy nehezen mutatja ki őket, a Bika pasinak igenis vannak érzései. Ha azt szeretnéd, hogy beléd habarodjon, ne játssz velük! Szóval mielőtt közeledni kezdesez egy Bikához, jól fontold meg, komolyan gondolod-e. 

Dicsérd

A Bika férfiak imádnak bókokat kapni másoktól, szóval, ha szeretnél nála bevágódni, akkor dicsérd meg, hog mennyire jól néz ki, milyen tuti az új cipője, kabátja. Mindegy, a lényeg, hogy kicsit legyezgesd az egóját. 

Bizonyítsd az hűsget

A Bika férfi számára egyik legfontosabb dolog a hűség. Számukra egy kapcsolatban a biztonság és a stabilitás, ami igazán lényeges, szóval, ha ezeket tudod neki bizonyítani, akkor nyert ügyed van. 

Legyél kedves 

A nagylelkűség és a kedvesség csak úgy vonzza a Bika férfiakat. Ha megmutatod neki, hogy ez rád is jellemző, hogy milyen gyengéd tudsz lenni, akkor fixen hamar leveszed a lábáról. 

(via)