Kozmikus energiákban gazdag hétvége ez, hiszen még dolgozik az Oroszlánkapu portál, érkezik a Perseidák meteorraj, valamint a Nap és Vénusz együttállása is bőséget és boldogságot hoz. A horoszkóp szerint ezt a 3 csillagjegyet éri hatalmas meglepetés a hétvégén:

Mérleg

Talán nem vagy mostanában jó passzban, és ezt persze megosztod a pasiddal, a BFF-eddel, de minimum a párnáddal egy szomorkodós este. A jó hír pedig az, hogy a szeretteidnek és az univerzumnak is van füle, ami azt jelenti: megoldódhatnak a gondjaid. Váratlanul megkapod azt, amire vágysz, vagy megszűnik a nehézség, ami nyomasztott. Akárki is legyen a „felelős” érte, adj hálát neki, és élvezd a jó szerencsédet!

Oroszlán

Már régóta szólnak a harangok a fejedben, de legalábbis vágysz arra, hogy történjen valami a párkapcsolatodban? Ez esetben készülj Oroszlán, mert épp a hétvégén kerülhet sor egy jelentős fordulatra a szerelmi életedben. Végre megkéri a kezedet a pasid, vagy feldobja az összebútorozás lehetőségét. A szingliknek is megéri hallgatniuk a megérzéseikre, mivel segíthet nekik eljutni a Nagy Ő-höz!

Nyilas

Rengeteg élmény vár rád a hétvégén, Nyilas. Fergeteges bulik, különböző szórakozási lehetőségek, de ami a legjobb: szerencsésnek bizonyulhatsz a karrierben, a szerelemben, és az anyagiakban is, mivel nyeremény útján pénzhez juthatsz. Meglehet, hogy a Vénusz vagy az Oroszlánkapu portál bánik veled ilyen nagylelkűen, a lényeg az: élvezd ki, és akár tedd próbára ésszerű keretek között a szerencsédet.