3 csillagjegynek nagyon bejön ez a hét!

Ikrek

Az Ikreknek teljesül most az a régi kívánsága, hogy végre újra könnyedséget érezhessenek az életükben. Most jobban el tudják engedni a gondokat, sokkal egyszerűbben meglátják, mire érdemes időt pazarolni, és mire nem. Ez bátorságot ad nekik a jövőjükhöz, mert ami egyszer sikerült már, az újra és újra megtörténhet. 

Mérleg

A Mérlegek végre egyértelmű jeleket kapnak, és ezeknek köszönhetően, végre kikeveredhetnek abból a zsűkutcából, amelyben voltak. Végre rájönnek, hogy nem kell mindig másoknak megfelelniük, és hogy az igazi harmónia, csak a mindenki számára előnyös megoldásban rejlhet. Az az érzés, hogy valódi meggyőződésből tesznek valamit, kivirágoztatja őket, és erőt ad nekik. 

Nyilas

A Nyilasoknak nincsenek kielégítetlen vágyaik, így semmi nem akadályozza, hogy megnyíljanak az új dolgok felé. Az új impulzusokat nyereségként fogják fel: a negatív tapasztalatokból tanulnak, a pozitív élményeket különösen intenzíven szívják magukba. Most egy olyan nagy változás következhet be, amelyről álmodni sem mertek eddig.

via