Meghódítani valaki sosem egyszerű feladat, de néhány csillagjegy esetében egyenesen lehetetlen küldetés. Ők szeretnek maguk dönteni arról, hogy kivel akarnak szorosabb viszonyba kerülni.

De ha kiismered őket, akkor létezik néhány trükk, amivel még őket is el lehet csábítani.

3 csillagjegy, aki a megfontolt a szerelemben is

Szűz

Nagyon határozott elképzelései vannak arról, hogy hogyan kéne a dolgokat jól csinálni, és néha hajlamos az ítélkezésre is. Ugyanakkor mindig magát vádolja a legszigorúbban, szóval bármilyen fájdalmas, de ha kritizál, azt általában joggal teszi. Mivel mindent alaposan átgondol, nem akar hosszú időre a romantikus képzelgések rabjává válni, ezért olyan partnert keres, aki hasonlóan realista gondolkodással rendelkezik. Ha megnyugvást talál valaki mellett, egy idő után hajlandó megnyílni, és érdemes is rá várni, mert ha valakit megszeret, annak mindent megad.

Bak

Túl elfoglalt ahhoz, hogy szerelmi drámákkal foglalkozzon. A legtöbb energiáját a hivatásába és a karrierje építésébe fekteti, céltudatos és nagyratörő tervei vannak. Ha mégis úgy érzi, hogy időt tud szakítani a magánéletre, akkor is csak olyan független és éretten gondolkozó partnert keres, aki könnyedén beilleszkedik a megszokott életébe. Nem egyszerű elnyerni a szívét, de akinek sikerül, az örökre nyomot hagy benne.

Vízöntő

Mindenáron igyekszik megőrizni a függetlenségét az élet minden területén. Hatalmas baráti társasága van, és életének jelentős részében jól megvan szingliként, mert alkalmi partnerek a vonzerejének köszönhetően mindig akadnak. Nem sieti el a társkeresést és a családalapítást, nehezen mond le a megszokott és kényelmes életéről, nem szeret kompromisszumot kötni. Ha mégis rászánja magát a hosszú távú kapcsolatra, akkor olyan párt keres, aki nem akarja őt megváltoztatni – talán ezért is jellemző, hogy sokszor olyannal fűzi szorosabbra a viszonyt, aki már régóta a baráti körében tartozik, és igazán jól ismeri.