A hétvégi horoszkóp szerint a szingliknek elegük lesz a pasizásból, a párban élőket próbára teszi a sors. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Itt az ideje, hogy az önszeretetre összpontosíts, Kos. A Merkúr retrográd megmutatja, hogyan szabotálod a saját boldogságodat. Ez a szinglikre és a párban élőkre is nagy hatással lehet. Az utóbbiak talán hirtelen el is bizonytalanodnak a kapcsolatukat illetően.

Bika

Talán már jó ideje boldogtalan vagy a kapcsolatodban, és ugyanolyan régóta epekedsz valaki más után, akivel valószínűleg nem jöhetsz össze. De még a szinglik is kellemetlen szerelmi háromszögben találhatják magukat, és tudják, nincs esélyük annál, aki tetszik nekik. Mindkét esetben a legjobb lenne megtörni a kört, mert a továbbiakban komoly fájdalmat okozhat.

Ikrek

A hétvégén szívesen lógsz a csajokkal, bulizol és ismerkedsz is, de most inkább csak szórakozol, semmint komolyan pasizol. Viszont párban élőként sokat agyalsz a jövődön, és nem vagy biztos abban, hogy ugyanazt akarjátok a pasiddal. Ne várj ezzel a kérdéssel, hanem beszéljetek róla a napokban.

Rák

Pénzügyi gondjaitok akadhatnak a pasiddal, és ez rossz hatással lehet a kapcsolatotokra, de legalábbis a hétvégétekre, ha nem tudtok nyugodtan beszélni róla, és megoldást találni rá egymás hibáztatása helyett. A szingliket többen is randira hívhatják, de egyik jelölthöz sincs kedvük, és szívesebben töltik a kedvteléseikkel az időt.

Oroszlán

Vágyat érzel arra, hogy kiszórd a felesleges pasikat az életedből: az exeket, a komolytalanokat, a szexkapcsolatokat, a talonokat. Te már csak a Nagy Ő-nek tartogatod magad. Párban élőként azt látod: mindenki boldog körülötted, csak te nem tartasz ott a pasiddal, ahol lenni szeretnél, és ezt szóvá is fogod tenni. Csak finoman!

Szűz

Eleged van az exek zaklatásából, ahogy a sok pasiból is, akik az üzeneteikkel bombáznak. Te már csak az igazira vágysz, éppen ezért kirúgsz mindenkit az életedből, akiből nem lehet Mr. Big, és innentől kezdve kétszer is meggondolod, kivel ismerkedsz. A párban élő Szüzek is szeretnék új szintre emelni a kapcsolatukat. Tökéletes a hétvége ahhoz, hogy beszéljenek erről.

Mérleg

Úgy néz ki, át fogsz lépni egy határt Mérleg az egyik közeli barátoddal. Jobbik esetben hatalmas szerelem lesz belőle, de az is lehet, hogy rájössz: nem akarsz tőle semmit barátságon kívül. Szóval ennek fényében cselekedj a napokban. A párban élők érzik, hogy változtatniuk kellene a kapcsolatukon. Beszéljenek erről a hétvégén a pasijukkal!

Skorpió

Igazán romantikus napok elé néztek, mindaddig, amíg kíváncsiságból nem teszel olyat, ami esetleg árthat nektek. Például meglesed, miket nézeget a pasid, és kicsit sem lesznek ínyedre azok a tartalmak. Mielőtt rázúdítanád a dolgot, gondolkodj el azon, nem-e fújod fel a dolgot, és hogy a veszekedés milyen hatással lehet rátok.

Nyilas

Készülj arra Nyilas, hogy épp a melóhelyeden ismerheted meg az új pasidat. Talán nem tervezel vele ismerkedni, ám ehhez a sorsnak és a srácnak is lesz egy-két szava! A párban élők is találkozhatnak valakivel, aki ráébreszti őket arra: nem túl boldogok a kapcsolatukban. Tegyék fel maguknak a kérdést, hogyan lehetne ezen javítani.

Bak

Néha úgy érzed, egyedül rajtad áll vagy bukik a kapcsolat, és ezen a hétvégén is elég magányos lehetsz. Ha elhanyagoltad a barátaidat Mr. Big kedvéért, most újra felkeresed őket. Ne feledd: a barátság ugyanolyan fontos, mint a szerelem. Viszont el kellene gondolkoznod a kapcsolatod sorsáról.

Vízöntő

Talán nem ér rá az imádottad vagy legalábbis nem egész hétvégén, így több időd önmagadra, aminek valahol örülsz. Így legalább jobban fogjátok értékelni az egymással töltött időt. Szingliként is most szívesebben randizol magaddal, semmint mással, és ez teljesen érhető, hiszen megérdemled az önszeretetet.

Halak

Te vagy az egyetlen Halak, akinek szinte biztosan jól alakul a hétvégéje. Ugyanis, most minden napra juthat egy randi. A kérdés az, hogy mindig mással vagy ugyanazzal? Szingliként ez most csak rajtad múlik. Párban élőként viszont rengeteg kellemes meglepetés érhet a szerelmed mellett, akivel szinte újra egymásba szerettek. Talán épp ennek köszönhetően érkezhet fordulóponthoz a kapcsolatotok.