Tudtad, hogy már arról is van statisztika, melyik napon sikerülnek a legjobban, és a legrosszabbul a randik

Máshogy éled meg ugyanazt hétfőn és pénteken

Na pontosan ezért nem mindegy, hogy melyik napra beszélitek meg azt a mozit, vagy éppen italt a kiszemelteddel. A rossz időpont kiválasztása ugyanis már az első pillanatban elronthatja a lamúrt. Pedig ki tudja, talán ha egy másik nap futnátok össze, minden mesébe illő lenne? 

Nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő időpontot az randevúra. A munka, a barátok, a hobbi, na meg a család mellett, még egy új személyt is egyeztetni, egyáltalán nem könnyű feladat. Ám sokat dob az esélyeiteken, ha nem csupán azt veszitek figyelembe, hogy ki mikor ér rá, hanem ennél komplexebben látnátok a dolgokat. 

A szakértők szerint van egy nap a héten, amikor tilos randevúzni, ez pedig a szombat este és éjjel. Hiszen ez az a nap, amit az emberek nagy része egész héten vár, éppen ezért, ha nem sikerül annyira jól a találka, esélytelen az ismétlés.

Te tutira mész?

Amikor feladod a hét legkülönlegesebb éjszakáját valakiért, akkor tényleg valami varázslatos élményre vágysz. Ám amíg egy középkategóriás keddi randit megismételnél, mert kihúzott a hétköznapokból, addig ugyanez a randi szombaton már kevésbé lesz élmény.

Éppen ezért, a szombatot mindig ajánlott olyan személyekkel tölteni, akivel semmiképpen nem lehet meglepetés a találkozó végkimenetele, akik tényleg nagyon fontosak. Ám az első randira inkább válasszatok egy hétköznap estét, ezzel is növelve a siker esélyét. Ha pedig mégis szombaton mennétek, ne légy annyira könyörtelen.

via