Ez az anyuka egyáltalán nem félt befektetni a lánya jövőjébe, annyira szeretett volna megbizonyosodni arról, hogy lánya jól választ férjet, hogy 500 dollárt is feltett rá. Ám ennek 100 randi volt az ára.

Nagy sikere van a kihívásnak

Már majdnem 8 millióan megnézték azt a videót, amiben egy TikTokker arról beszélt, hogy a húgának 500 dollárt fizetett az anyja, mielőtt férjhez ment volna, ha 100 másik pasival is elmegy randira.

Az anyuka szerette volna, ha lánya biztos a döntésében a Nagy Ő-t illetően, ő pedig benne volt a mókában egy kis extra bevételért cserébe.

Mintha szülinapot ünnepeltek volna

A lány a Jegyzetek appban vezette a 100 randipartnert, és azt is elárulta, hogy évekbe telt, mire az összes találkán túlesett. A család hatalmas ünneplést rendezett, amikor a kihívás teljesült, 2 tortát, lufikat, és egy 100-as gyertyát is beszereztek a nagy bulira.

Ugyan a lány nem gondolta meg magát a 100. fiú után sem, hogy kihez szeretne hozzámenni, a kommentelők szerint akkor lett volna igazán izgalmas a történet, ha a 99. sráccal elindul valami, és egy Hollywoodi filmbe illő cselekménysorozat indul el. Több olyan kommentelő is volt, aki már annyira kiábrándult a randizásból, hogy azt írták, 500 dolcsiért sem vállalnák a kalandot.

A videó sikere valószínűleg őket is meglepte, mert azóta már letörölték.