Elindult az RTL új társkereső-realityje, a Celebrandi, amelyben ezúttal sztárok keresik az igaz szerelmet.

A Celebrandiban végre randik is vannak

A hosszúra nyúlt bemutatkozások után, végre elindultak a randik, amelyeken néha mókás, néha megható, néha pedig meghökkentő tényekkel teli beszélgetéseknek lehetünk fültanúi.

Az eddigi epizódok alatt Schumacher Vanda máris kitűnt a szereplők közül, hiszen a ValóVilág egykori műsorvezetője, tényleg mindig kimondja amit gondol.

Már az első randiján szóba került a gyermekvállalás, amelyről nagyon határozott elképzelései vannak a színésznő-műsorvezetőnek. Ő ugyanis nem a korhoz köti, hogy mikor kellene szülnie, hanem az alapján mérlegel, hogy milyen az anyagi helyzete. Az pedig a beszélgetés alapján kiderült, hogy egyáltalán nem átlagos feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy úgy érezze, jöhet a baba.

Forma 1, hajók és repülők 

Köztudott, hogy Schumacher Vanda imádja élvezni az életet, szeret sokat utazni, szeret jókat enni, ezt pedig hosszútávon szeretné fenntartani, és nem szeretne lemondani semmiről sem, ami boldoggá teszi.

Szeretné ha ugyanez lenne igaz a gyermekére is, és ő is mindent megkapna, amit csak szeretne. Például, ha Forma 1-es pilóta szeretne lenni, ő szeretné megadni neki a több 100 milliós autót, ha az a gyereke vágya. 

Schumacher Vanda azonban tett egy másik olyan kijelentést is, ami alaposan felborzolta a kedélyeket:

Őszinte leszek: vagy az kell, hogy legyen egy hajóm, egy repülőm, vagy legyek harmincon túl.

via