Nicuta Nicoleta az X-Faktor előző évadában tűnt fel, akkor Herceg Erika lánycsapatának, a Synergynek lett a tagja. Ugyan szólóban kezdte a versenyt, egy percig sem volt ellenére, hogy másik két lány oldalán bizonyítson hétről hétre.

Az X-faktor szőke sztárja egy műsorvezetőbe szeretett bele

Niko már akkor is tele volt tervekkel, többször elmondta, hogy nem Erdélyben, hanem Magyarországon képzeli el a jövőjét, és mihamarabb szeretne Budapestre költözni. Ez az elmúlt hónapokban sikerült is, mostanra már a főváros az otthona. Azonban nemcsak a lakhelyét illetően kezdődött új szakasz az életében, rátalált a szerelem is. 

Nem is akárki oldalán, a népszerű videós, Miskovits Marci a gyönyörű szőke énekesnő párja. A pénteki Reggeliben azt is elmondták, hogy megismerkedésük nagyon romantikus volt. Marci ugyanis a tévében látta meg a fiatal énekesnőt, és azonnal felvette vele a kapcsolatot. Niko nyitott volt az ismerkedésre, majd a K-OSZ kapitánya addig ostromolta szerelmével, amíg ki nem mondták, hogy egy párt alkotnak. 

Szinte már együtt laknak

A sors keze benne volt abban is, hogy Niko nagyjából három percre kedvesétől talált egy kiadó lakást. Miskovits Marci azt is elmondta, hogy ugyan nem élnek együtt, olyan, mintha már össze is bútoroztak volna, hiszen az idejük 90 százalékát együtt töltik.

A napokban wellnessezni voltak, de nem csupán a pihenés, a munka is közösen telik. Készül ugyanis Niko első saját dala, amelyben Miskovits Marci is segít neki, producerként pedig Fehér Holló felel a közelgő slágerért.