Nagy bejelentést tett az RTL: július 24-én indul a Celebrandi, ahol a Puskás-Dallos házaspár új szerepben tűnik fel. 

Celebrandi Puskás-Dallosékkal

Ők már megtalálták az igazit, anno az X-faktor forgatása segített Puskás-Dallos Boginak és Petinek, hogy találkozzanak a Nagy Ő-vel, akkor mentorként szerettek egymásba. Most pedig másoknak is segíthetnek, hogy megleljék másik felüket: a Celebrandiban randiügynökökként vesznek majd részt. 

Nem csupán műsorvezetőként bizonyítanak majd, de aktívan részt vesznek a párkapcsolatok alakításában is, egyfajta mentorként segítik itt is a párkeresőket. Egy szemfüles járókelő nemrég már azt is kiszúrta, hogy az egyik budapesti utcában ki is volt írva, hogy ott található a Puskás-Dallos Randiügynökség, ami a forgatás központi helyszíne lehet. 

Balázs Andi lesz a recepciós

Ám az ügynökségnek recepciósa is lesz, aki nem más, mint Balázs Andi. Ő az, aki biztos támasza lesz az érzelmi hullámvasútra felülő hírességeknek, akik bármikor fordulnak hozzá is, ha biztatásra, egy ölelésre, vagy éppen közös nevetésre vágynak. 

A párkereső hírességek listája már teljes, Bogdányi Titanilla, Danics Dóra, Jázmin Viktória, Schumacher Vanda, Frohner Fecó, Köcse György, Lukács Miki és Papp Zsombor remélik, hogy a realityben megtalálják civil párjukat. 

via